Kilka pytań odnośnie c500

• 4 Odpowiedzi
  • 649 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Styczeń 24, 2007, 19:03:04 »
Pierwsze pytanie, które zadam, będzie się odnosić do odtwarzacza mp3 na ten telefon. Normalnie wgrany jest Windows Media Player - ale według mnie jest badziewny. Ściągnołem sobie Media Core Playera, ale on nie nadaje się do odtwarzania mp3 (do filmów owszem). Możecie podać mi jakieś nazwy tych programów? Bądź ewentualnie linki, gdzie będę mógł je pobrać.
Następnie zadam pytanie dotyczące procesora, czy jest jakaś możliwość podkręcenia* bądź przyśpieszenia jego pracy? Bowiem, powoli mi chodzi, co jest dla mnie denerwujące.
Ostanim pytaniem będzie to: gdzie mogę znaleźć działającego Queake 2/1 na smartphona?? Ściągnołem jednego, ale nie działa widocznie.
Dla zainteresowanych, mogę wrzucić go na serwer i podać link do jego pobrania.

Pozdrawiam

*

Offline XyniX

• **
  • 161
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 24, 2007, 19:11:16 »
1) ja używam wlasnie tego TCMCP i jest wg mnie najlepszy  :mysli:  ale są też inne

2) Da się podkręcić ale czy jest sens?? Wg mnie znikomy bo niby co szybciej podziała?

3)hmmmm.... nie wiem :D

« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 24, 2007, 19:15:00 »
Hmm może i masz rację, że nie ma sensu podkręcać.

Z kolei mam pytanie na czym polega flaszowanie i czy jest jakieś ryzyko zepsucia telefonu?

« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 24, 2007, 19:56:05 »
A zapomniałem dopowiedzieć, że chciałem podkręcić procesor żeby gry typu: Duke Nuken 3D i min. filmy szybciej mi chodziły - zdarza sie w grach tego typu, że się troche przytną. Natomiast jezeli chodzi o filmy to jest taki dziwny efekt, kiedy zmienia się obraz - pojawiają sie takie jakby kwadraciki przy szybkiej zmianie ekranu itd.

*

Offline Ganwilk

• **
  • 122
  • http://jakieautko.eu/
  • Sprzęt: Iphone 3g 8gb
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 11, 2007, 00:42:00 »
Ad1  Najlepszy program to  TCMP

Ad 2 Do podkręcania to polecam program OmapClock. Musze przyznać, że do niektórych gier się przydaje.

Ad 3  Jest działający Quake i było to już poruszane na forum.