Witam
Potrzebuje pomocy drodzy koledzy. Kupiłem ostatnio smartphona GIGABYTE G-smart niestety posiada on angielskie menu co za tym idzie brak w nim też polskiego słownika T9. Posiada on typową klawiatur z telefonów komórkowych (nie QWERTY). Próbowałem na różne sposoby odpalić słownik T9 dopisując nowe linie w rejestrze
+HKEY_LOCAL_MACHINE
+T9 Input Method <-ten klucz sam musiałem już dopisać i wszystko co pod nim też
LDBs
+MUI
Languages
w kluczu LDBs stwotrzyłem wartość string "Value name: 0415" a w "Value data: T9PolishLdb.DLL"
w kluczu Languages stworzyłem wartość string "Value name: Available" a w "Value data: 0415" robiłem to samo wpisując to do wartości Hexadecymalnej.
i kopiując T9PolishLdb.DLL i T9ImeRes.Dll.0415.mui do folderu Windows, niestety nic nie skutkuje
I tu wpadł mi do głowy pomysł żeby może sprawdzić kody klawiszy może jest jakaś różnica w kodach między C500 C550 C600 a moim G-smartem, bo przytrzymując
* nie pojawia mi się menu z wyborem języka do T9.
Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś sprawdził u siebie jakie kody generują jego klawisze do tego celu należy użyć AEKMap link poniżej, szczegulnie interesuje mnie
*http://ae.inc.ru/aekmapdownload.phpPo instalacji należy uruchomić z Program Files\AEKMap\AEKMapScan i wciskać po kolei klawisze zapisując ich kody.
Dodam że mój telefon posiada Windows Mobile 5 i nie posiada żadnego słownika T9 do klawatury telefonicznej

P.S. Może koledzy mają inne pomysły na uruchomienie T9 lub dopatrzyli się jakiegoś błędu z mojej strony będę wdzięczny za wszystkie sugestie.