witam 1)od niedawna mam c500 zrobilem HR i mam blokade ms i mam problem z jej odblokowaniem.Probowalem przez strone orange ale pokazal mi sie taki komunikat "Sorry but we are unable to find the IMEI number..." i tak co chwile. Probowalem takze przez smartione.efekt bez zmian. chcialem sprobowac przez zmiane rejestru ale przy probie skopiowania pliku REGEDIT na telefon wywala mi blad ze nie przyjmuje plikow (read-only)tylko+do odczytu.zmiana atrybutow nie daje nic.TC tez nie da sie zainstalowac bo wywala certyfikat i tak w kolko.znalazlem innd programy do zdejmowania blokad ale historia sie powtarza. 2)kolejne pytanie dotyczy plikow .CAB sciagam programik w zipie rozpakowywuje go a w srodku pliki .xml(setup.xml)i jakies inne,wrzucam wszystko do telefonu uruchamiam przez menadzer a tu wlacza mi sie przegladarka zamiast sie instalowac. Problem mam tylko z tymi dwoma rzeczami i prosze mnie nie odsylac na szukajke i inne podstrony bo forum przeszukalem.Pozdrawiam i sorki za bledy ale pisalem fonem.