c500 porada potrzebna

• 4 Odpowiedzi
  • 555 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

c500 porada potrzebna
« dnia: Czerwiec 09, 2006, 21:17:54 »
witam                                   1)od niedawna mam c500 zrobilem HR i mam blokade ms i mam problem z jej odblokowaniem.Probowalem przez strone orange ale pokazal mi sie taki komunikat  "Sorry but we are unable to find the IMEI number..." i tak co chwile. Probowalem takze przez smartione.efekt bez zmian. chcialem sprobowac przez zmiane rejestru ale przy probie skopiowania pliku REGEDIT na telefon wywala mi blad ze nie  przyjmuje plikow (read-only)tylko+do odczytu.zmiana atrybutow nie daje nic.TC tez nie da sie zainstalowac bo wywala certyfikat i tak w kolko.znalazlem innd programy do zdejmowania blokad ale historia sie powtarza.                            2)kolejne pytanie dotyczy plikow .CAB sciagam programik w zipie rozpakowywuje go a w srodku pliki .xml(setup.xml)i jakies inne,wrzucam wszystko do telefonu uruchamiam przez menadzer a tu wlacza mi sie przegladarka zamiast sie instalowac.                                                                    Problem mam tylko z tymi dwoma rzeczami i prosze mnie nie odsylac na szukajke i inne podstrony bo forum przeszukalem.Pozdrawiam i sorki za bledy ale pisalem fonem.

c500 porada potrzebna
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 09, 2006, 22:29:43 »
roblem mam tylko z tymi dwoma rzeczami i prosze mnie nie odsylac na szukajke i inne podstrony bo forum przeszukalem.Pozdrawiam i sorki za bledy ale pisalem fonem

zamiast szukajki uzyj wyszukiwarki ;)

mam blokade ms i mam problem z jej odblokowaniem.

http://smartphone.net.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=96&Itemid=2

2)kolejne pytanie dotyczy plikow .CAB sciagam programik w zipie rozpakowywuje go a w srodku pliki .xml(setup.xml)i

http://pdaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=14730

zmiana miejsca
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 10, 2006, 00:00:11 »
a tak jeszcze, jeśli spróbujesz skopiować program (ten do zmiany wartości rejestru) w inne miejsce w telefonie (np. na kartę pamięci) to nie będziesz miał problemu z atrybutami

c500 porada potrzebna
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 10, 2006, 09:23:04 »
no wlasnie ze nawet na karcie pamieci tez sa problemy z atrybutami

c500 porada potrzebna
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 10, 2006, 23:41:31 »
Nie rozpakowuj tego "regedita" na PC - to chyba archiwum ZIP. Przekopiuj takiego ZIPa na karte , odpal totalcmd, wejdz do archiwum i daj move. Ja tak zrobilem i nie bylo problemow z atrybutami...