Problem bluetooth

• 6 Odpowiedzi
  • 714 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem bluetooth
« dnia: Wrzesień 26, 2006, 20:27:44 »
Czesc!

Mam taki oto problem. Posiadam telefon SPV C500 i próbuje wysłac jakieś pliki via bluetooth niestety nic z tego nie wychodzi. Próbowałem Total commanderem oraz profiexplorer. W TC mam tylko opcje wyślij przez port IR, w profiexplorer tylko wyślij przez maila. Bluetooth jest włączony i ustawiony na wykrywalne. Zaznaczona jest opcja odbieraj transmisje bezprzewodowe. W drugą strone idzie bez problemu. Tzn. moge spokojnie pliki odbierac ale nie moge wysyłac. Czy ktoś wie o co może chodzi? Z góry dziękuje za pomoc.

*

Offline bikekowal

• 13104
Problem bluetooth
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 26, 2006, 20:38:07 »
spróbuj smart explorera  ;)
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

Problem bluetooth
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 26, 2006, 22:56:39 »
Działa !  :D  Dzięki. Tylko szkoda że aż $8.99. Nie ma czegoś darmowego? Zastanawia mnie że total commander nie działa. No ale coż.. Korzystam już chyba z miesiąc z tego smartphona i powiem że jednak na windowsa jest mniej softu niż na symbiana. wcześniej miałem nokia 3650  i tam generalnie łatwiej o soft było. Np. do blutootha był FExplorer. Coż może w przyszłości bedzie lepiej! Pozdrawiam!

*

Offline XyniX

• **
  • 161
Problem bluetooth
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 27, 2006, 18:27:46 »
ja wysyłam pliki przez wbudowanego menadżera plików i jakoś idzie :P

*

Offline Goot

• 22
  • Sprzęt: HTC TyTn II
Problem bluetooth
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 11, 2006, 20:17:44 »
Ja też wysyłam przez wbudowanego manager-a i idzie (send\beam). A co do programów i gier to pamiętaj że jest to platforma jakby nie patrzeć Windows a jej rozwój następuje błyskawicznie więc myśle że za niedługo prześcignie Symbiana. Już teraz jest wiele aplikacji dostępnych na obie platformy, a część jest żywcem przenoszona np. niektóre gry z Synergenix (Mophun), dorobili uniwersalnego .exe do plików z rozszerzeniem .mpn i śmiga aż miło. :lol:

*

Offline bikekowal

• 13104
Problem bluetooth
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 11, 2006, 20:26:44 »
Cytat: "Goot"
A co do programów i gier to pamiętaj że jest to platforma jakby nie patrzeć Windows a jej rozwój następuje błyskawicznie więc myśle że za niedługo prześcignie Symbiana. J

Jak dla mnie to Symbian jest już z tyłu. Jeśli nie daleko to i tak oddala się coraz bardziej.
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

*

Offline Goot

• 22
  • Sprzęt: HTC TyTn II
Problem bluetooth
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 11, 2006, 20:32:21 »
No raczej, ale dalej na Symbina są dostępne ciekawe aplikacje, które nie mają odpowiedników w windzie :|