Co zrobić z c500 przy wgrywaniu softu zwiesił sie i nie włacza się Pomocy!!!!!

• 7 Odpowiedzi
  • 1738 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Prosze o pomoc
przy wgrywaniu softu i-mate rus wystąpił błąd przy 72 % i zwiesił sie nie dało się go wyłączyć więc wyciągnąłem baterie i teraz wogule na nis nie reaguje nie włącza się nawet przez usb i przycisk od aparatu czy jest jeszcze ratunek dla niego bo jeszcze mam jeden tel. tylko audiovox który traci zasięg bo działa w systemie 800 a nie 900 i mam w zwiazku z tym pytanie czy da sie przerobić jakoś tego audiovoxa czy jest mozliwosc przełozenia modułów zakresowych
 bardzo prosze pomóżcie bo szkoda mi tych tel wyzucac bo w ciagu dwóch tyg. je oba kupiłem bo nie wiedziałem ze audiovox nie bedzie działał moje gg8611035 dajcie jakies rady prosze

*

Offline bikekowal

• 13104
a czy możesz wejść do bootloadera?
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

niestety nie nie włącza sie wogule nawet nie reaguje na usb jakby umarł

*

Offline malys

• 959
Jeśli odrzucimy przypuszczenie, że nie działa włącznik, a zepsułeś telefon hardwarowo, to nie naprawisz go bez ingerencji w płytę główną telefonu. Lepiej było by przelutować  z tego audiovoxa moduły odpowiedzialne za IPL/SPL aniżeli moduł GSM - moim zdaniem.

*

Offline bikekowal

• 13104
zgadzam się z kolegą wyżej. Nie wiem jednak czy wszystko będzie pasowało z założenia tak, ale w praktyce mogą być jakieś śmieszne akcje.
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

zaniosłem dzisiaj do serwisu oba tel jutro mam dzwonić jezeli sobie nie poradza to zostaje jeszcze crc polska serwis tych tel. oczywiscie napisze  czy dadza sobie rade

Odp: Co zrobić z c500 przy wgrywaniu softu zwiesił sie i nie włacza się Pomocy!!
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 30, 2008, 23:23:32 »
Mam podobny problem, z tym że bootloader się włącza. co zrobić?

*

Offline malys

• 959
Były już odpowiedzi na takie pytania jak Twoje: http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=86455.0 .