Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
Co zrobić z c500 przy wgrywaniu softu zwiesił sie i nie włacza się Pomocy!!!!!
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Smartphone - ogólnie (WM Standard)
HTC Smartphone
Typhoon
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
7 Odpowiedzi
1738 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
irmabud
3
«
dnia:
Styczeń 22, 2008, 22:40:19 »
Prosze o pomoc
przy wgrywaniu softu i-mate rus wystąpił błąd przy 72 % i zwiesił sie nie dało się go wyłączyć więc wyciągnąłem baterie i teraz wogule na nis nie reaguje nie włącza się nawet przez usb i przycisk od aparatu czy jest jeszcze ratunek dla niego bo jeszcze mam jeden tel. tylko audiovox który traci zasięg bo działa w systemie 800 a nie 900 i mam w zwiazku z tym pytanie czy da sie przerobić jakoś tego audiovoxa czy jest mozliwosc przełozenia modułów zakresowych
bardzo prosze pomóżcie bo szkoda mi tych tel wyzucac bo w ciagu dwóch tyg. je oba kupiłem bo nie wiedziałem ze audiovox nie bedzie działał moje gg8611035 dajcie jakies rady prosze
bikekowal
13104
Odp: Co zrobić z c500 przy wgrywaniu softu zwiesił sie i nie włacza się Pomocy!!!!!
«
Odpowiedź #1 dnia:
Styczeń 23, 2008, 00:06:25 »
a czy możesz wejść do bootloadera?
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...
irmabud
3
Odp: Co zrobić z c500 przy wgrywaniu softu zwiesił sie i nie włacza się Pomocy!!!!!
«
Odpowiedź #2 dnia:
Styczeń 23, 2008, 00:09:27 »
niestety nie nie włącza sie wogule nawet nie reaguje na usb jakby umarł
malys
959
«
Odpowiedź #3 dnia:
Styczeń 23, 2008, 16:38:02 »
Jeśli odrzucimy przypuszczenie, że nie działa włącznik, a zepsułeś telefon hardwarowo, to nie naprawisz go bez ingerencji w płytę główną telefonu. Lepiej było by przelutować z tego audiovoxa moduły odpowiedzialne za IPL/SPL aniżeli moduł GSM - moim zdaniem.
bikekowal
13104
«
Odpowiedź #4 dnia:
Styczeń 23, 2008, 19:39:00 »
zgadzam się z kolegą wyżej. Nie wiem jednak czy wszystko będzie pasowało z założenia tak, ale w praktyce mogą być jakieś śmieszne akcje.
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...
irmabud
3
«
Odpowiedź #5 dnia:
Styczeń 23, 2008, 23:05:44 »
zaniosłem dzisiaj do serwisu oba tel jutro mam dzwonić jezeli sobie nie poradza to zostaje jeszcze crc polska serwis tych tel. oczywiscie napisze czy dadza sobie rade
dziad.zaburski
4
Odp: Co zrobić z c500 przy wgrywaniu softu zwiesił sie i nie włacza się Pomocy!!
«
Odpowiedź #6 dnia:
Styczeń 30, 2008, 23:23:32 »
Mam podobny problem, z tym że bootloader się włącza. co zrobić?
malys
959
«
Odpowiedź #7 dnia:
Styczeń 31, 2008, 10:18:23 »
Były już odpowiedzi na takie pytania jak Twoje:
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=86455.0
.
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni