blokada microsoftu

• 5 Odpowiedzi
  • 918 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

blokada microsoftu
« dnia: Wrzesień 13, 2006, 18:03:30 »
Witam . Mam pytanie, czy po zdjęciu tej blokady mogę miec potem jakieś nieprzyjemnosci w sewisie i czy jest to legalne ? Z góry dziękuje za odpowiedz

*

Offline R.E.D.

• 484
blokada microsoftu
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 13, 2006, 18:12:55 »
serwis nie ma nic do tego  ;)

zdecie nastepuje przez modyfikacje rejestru, a po kazdym hard resecie rejestr wraz z wszystkimi ustawieniami wraca do stanu typu "prosto z salonu"

sadzac po zmianach jakich sie dokonuje to jest to legalne (to nie jest lamanie praw microsoftu bo nie zmieniasz kodu zrodlowego systemu - to tylko rejestr  ;) )

blokada microsoftu
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 13, 2006, 18:24:17 »
aha wielkie dzięki . A i jeszcze jedna sprawa : jak zainstaluje rom SP3 RUS 2.2.33.12 to będe miał jezyk polski czy nie ? i czy będe mógł wrócic w jakiś sposób do starego romu ?

*

Offline R.E.D.

• 484
blokada microsoftu
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 13, 2006, 18:45:04 »
bedziesz mial, ale po wybraniu go w ustawieniach (jesli nie znasz jezyka rosyjskiego - bo w takim sie uruchomi, to lepiej zapisz sobie ktora to opcja  ;) )
do starego romu da sie wrocic jesli zrobisz backup, ale sadzac po wyborze romu od sp3 masz spv c500 i watpie, ze masz na niego gwarancje, wiec gra chyba nie warta swieczki  :P
pewnie mozna tez wgrac rom od orange, ale nie wiem jak wtedy sprawa wyyglada z jezykiem polskim  :mysli:

ps. mam nadzieje, ze nie zapomnisz o ustawieniu super cid i zgraniu sobie wszystkich rzeczy z telefonu bo wszystko stracisz  :)) (do archiwizacji sms`ow najlepiej uzyc jeyo mobile extender for outlook 2  ;) )

*

Offline XyniX

• **
  • 161
blokada microsoftu
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 13, 2006, 19:12:51 »
nie wiem czy to normalne ale po zrobieniu Hard reseta u mnie (Ruski ROM) nie mam blokady M$ bo mogę instalować każdą aplikację :P

chyba, że freeware programy nie obchodzi ta blokada :]

*

Offline R.E.D.

• 484
blokada microsoftu
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 13, 2006, 19:50:46 »
to zalezy od programu  ;)  

na pewno nie ma simlocka, a czy blokady to nie wiem - nie mialem nigdy c500  ;)