Witam
Nadal walczę z tym fonem, byłem w serwisie GSM celem wygrzania płyty głównej, ale nic to nie dalo, a raczej jest jeszcze gorzej, tzn. przed tym wygrzaniem wyświetlacz się podświetlał a teraz już jest ciemny, nadal się uruchamia do ekranu IMate i wyłącza się. ale bawiąc się wprowadziłelm go w tryba bootloadera, z początku nie wiedziałem jak to się stało ale podłączylem pod kompa i wgrałem od nowa to SP3_RUS_2.2.33.12 oprogramowanie, niestety nadal to samo, włacza się i zaraz gaśnie, wgralem więc to TY_ORUK_21130_4214_0328_Ship ale niestety to samo mimo iż wgrywanie zakończyło się powodzeniem a na wyświetlaczu widać było pasek postępu. Więc już teraz zupełnie nie wiem co jest grane z tym fonem.
Bawiąc się nim jeszcze zauważyłem że żeby wprowadzić go w tryb bootloadera, muszę trzymać przyciski głośnośći i aparatu i nacisnąć krótko przycisk power nie puszczając tych pozostałych, po kilku sekundach włącza się ekran bootloadera w kolorowe paski i wtedy telefon się nie wyłącza dopóki nie wyjmę bateri.
Przeglądając forum nigdzie nie natknąlem się na taki sposób włączania tela w tryb bootloadera.
Poradźcie proszę coś bo już kręćka dostaję z tym fonem
pozdrawiam
qolejowy