Witam mam pytanie odnośnie czyszczenia wbudowanej pamięci chodzi o jakiś program badz podpowiedzi jakie pliki mogę usówać bo mi sie dziwnie skurczyło wolne miejsce.

Zainstalowałem tez operę wersje na dimonda i nie działa za dobrze chciał bym wiedzieć jak ja usunąć bo nie ma jej w dodaj usuń programy. Instalowana była na karcie SD ale tam jest tylko jeden dziwny plik O_o Mam jeszcze kilka pytań ponieważ posiadam trinke od niedawna bardzo bym prosil o wytłumaczenie krok po kroku jak korzystać z morphgeara pocketGBA lub fpse mam wszystkie ale żaden mi nie chce działać poprawnie (uruchomiłem jedynie Harvestmoon-a i to ledwo... bardzo powoli działa). Będę bardzo wdzięczny za pomoc chciał bym tez wiedzieć czy jak zrobię hard reset żeby usunąć ta cholerna operę to usunę również windowsa 6 i wróci mi do 5 ?
PS. nie wiem jakiego mam konkretnie windowsa sadze ze aktualizacje oficjalna bo odkupiłem telefon od gościa który tak twierdzili w karzdym badz razie działa mi karta micro sdhc 8gb Sandisc w adapterze.
Teraz chciał bym wiedzieć jak włączyć wibracje gdy ustawiam vibrate and ring w ustawieniach dzwięków muzyczka gra ale nie wibruje tak samo sie dzieje gdy włączam vibrate po kliknięciu na ikonkę głośnika na ekranie głównym. Pocket zaliczył jeden upadek czy to mogło uszkodzić wibracje? Czy może aktywacja jej jest bardziej wymagająca?
Jeżeli jest to usterka to kolejne pytanie brzmi czy uwzględniona przez gwarancje HTC?
Kolejna sprawa czy kupowal ktoś cokolwiek ze strony
http://shop.brando.com.hk ? Jeśli tak proszę o krotka recenzje. Sam niebawem cos zmówie maja ciekawe ceny i spooory wybór

Pozdrawiam amonlb