Bardzo wolne łapanie Fixa...

• 6 Odpowiedzi
  • 1370 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Bardzo wolne łapanie Fixa...
« dnia: Luty 26, 2010, 20:31:20 »
Witam!
Czy jest może jakaś metoda,żeby Trinka szybciej łapała fixa? Trwa to bardzo długo i już mnie wnerwia ...
'Jeśli twoja religia warta jest zabijania zacznij proszę od siebie.' - Gerry Duggan

- Jak może przetrwać kraj, który karze podatkiem człowieka pracującego, a nagradza zasiłkiem dla bezrobotnych ludzi obijających się ... - Janusz Korwin - Mikke

*

Offline wojt

• 351
  • Sprzęt: SPVm700 - BlackBerry9900 - Transformer TF300TG
Odp: Bardzo wolne łapanie Fixa...
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 26, 2010, 20:37:18 »
Witam!
Czy jest może jakaś metoda,żeby Trinka szybciej łapała fixa? Trwa to bardzo długo i już mnie wnerwia ...
QuickGPS
a bardzo długo to ile???
pomaga wyjście z pomieszczenia  :mrgreen:
Jak ja nie lubię tych forów :|

Life Is Hard And Brutal And Full Of Zasadzkas And Sometimes Gives You Kopa W Dupę
But Sometimes Gives You Friendship, Love And Somebody Kogo Lubisz Aż Do Bólu

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 26, 2010, 20:48:53 »
Witam!
QuickGPS
a bardzo długo to ile???
pomaga wyjście z pomieszczenia  :mrgreen:
trwa to tak długo, że czasem nie mogę się doczekać, nawet 20 minut i oczywiście poza pomieszczeniami zamkniętymi ...
'Jeśli twoja religia warta jest zabijania zacznij proszę od siebie.' - Gerry Duggan

- Jak może przetrwać kraj, który karze podatkiem człowieka pracującego, a nagradza zasiłkiem dla bezrobotnych ludzi obijających się ... - Janusz Korwin - Mikke

*

Offline wojt

• 351
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 26, 2010, 20:50:37 »
trwa to tak długo, że czasem nie mogę się doczekać, nawet 20 minut i oczywiście poza pomieszczeniami zamkniętymi ...

u mnie jak jest dłuzej niż 2 min to już tupię nogami z niecierpliwości

Life Is Hard And Brutal And Full Of Zasadzkas And Sometimes Gives You Kopa W Dupę

*

Offline daras28-82

• 2158
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 27, 2010, 14:13:39 »
Temat był maglowany wielokrotnie proszę administrację o zrobienie pożądku!
Xiaomi Redmi 9T 4/128+200GB, ThinkPad T480 , Romet ZXT125, Author Kinetic + Mystic... Fiesta!

« Odpowiedź #5 dnia: Luty 27, 2010, 16:07:46 »
Radio mam takie, o jakim mowa w "wielokrotnie maglowanych wątkach" , więc dlaczego temat ma zostać usunięty? Przecież problem jest nierozwiązany poprzez tamten sposób ...

*

Offline wojt

• 351
« Odpowiedź #6 dnia: Luty 27, 2010, 16:12:29 »
Radio mam takie, o jakim mowa w "wielokrotnie maglowanych wątkach" , więc dlaczego temat ma zostać usunięty? Przecież problem jest nierozwiązany poprzez tamten sposób ...
zawsze mozna się dopisac do istniejącego wątku, tym bardziej, ze radio masz takie samo
ktoś inny będzie miał łatwiej szukać w temacie zbiorczym i info nie bedzie porozwalane w kilku miejscach