Treo 680: Find > Zwis

• 1 Odpowiedzi
  • 1509 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Petriwoj

• *
  • 79
  • Sprzęt: Kaiser@Era & Treo 680
Treo 680: Find > Zwis
« dnia: Styczeń 27, 2008, 17:45:33 »
Funkcja Find w Palmie jest dla mnie kwintesencją posiadania palmtopa. Dostęp do wszystkich własnych danych w ciągu 1-2 sek. Genialne! Z powodu ułomności funkcji "Wyszukiwanie" nie mogłem zaakceptować WindowsMobile6 Pro @ Kaiser. Między innymi, oczywiście :grin:  Natomiast w PalmOS Find działało zawsze bez pudła na różnych moich palmtopach.
I oto mam od 2 dni nowiutkiego Treosia 680 (z firmowego sklepu Palma), do którego z braku czasu wklepałem tylko kilka kontaktów i przesłałem kilka Memos z TungstenaT3. Niczego nie instalowałem. Wybieram Find > Searching...
Wyskakuje okienko: "Debug: No openDB 0 0." Muszę nacisnąć OK, żeby dalej wyszukiwał. I znajduje to co jest mi potrzebne. Natomiast co kilka takich wyszukiwań robi się ZWIS i Treo sam robi reset!  :O
Mieliście coś takiego?
Oczywiście zrobię upgrade ROMu, ale myślałem, że "takie rzeczy, to tylko w Erze", a nie na naszym podwórku i to na samym początku znajomości.
Pozdrowienia
Petriwoj
pen&paper > Nino300 (WinCE) > Palm m100 > P IIIC > T|T3  > LifeDrive† > T|T3  > Kaiser (WM6) > Treo 680 > back to Kaiser

*

Offline Petriwoj

• *
  • 79
  • Sprzęt: Kaiser@Era & Treo 680
Odp: Treo 680: Find > Zwis
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 27, 2008, 22:24:41 »
Po update ROMu wyszukiwanie działa normalnie, bez Debuga i zwisu. So far so good.
Pozdrowienia
Petriwoj
pen&paper > Nino300 (WinCE) > Palm m100 > P IIIC > T|T3  > LifeDrive† > T|T3  > Kaiser (WM6) > Treo 680 > back to Kaiser