Treo 680

• 3 Odpowiedzi
  • 1478 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Michlis

• **
  • 208
  • Sprzęt: T3, HTC s710
Treo 680
« dnia: Październik 13, 2006, 09:59:42 »
witam,
jestem ciekaw jakie sa wasze opinie na temat nowego treo? Osobiscie jestem bardzo ciekawy jakie zbierze recenzje, bo zastanawiam sie czy nie zastapic mojego zestawu T3+K700i wlasnie przez 680ke. Z jednej strony jest to jedno urzadzenie mniej, wszystko jest pod reka...ale no wlasnie jest kilka ale...
...jestem ciekaw czy ekran zachowuje sie w pelnym sloncu tak samo jak w T3, czyli traci czytelnosc
...bateria jest stosunkowo mala, pewnie dlugo nie pociagnie
...aparat wciaz VGA, mogliby sie postarac lepiej

*

Offline Kusiu

• 3968
Treo 680
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 13, 2006, 11:11:58 »
Ekran w 650 jest rewelacyjnie jasny dzięki czemu jest czytelny nawet w pełnym słońcu, chyba nie zmienią go dla potrzeb 680?

Z baterią rzeczywiście może być gorzej, ale mi to osobiście nie przeszkadza, ja mogę ładować go codziennie, Treo 650 ładowałem raz na 3-4 dni (1800mAh). Szkoda, że za zmianą bateria nie poszła zmiana grubości, tylko 680 jest tylko niecałem 3mm szczuplejszy od 650.

Niestety moim zdaniem sugerowana przez plotki cena sprzedaży (około $300) nie jest realna, 680 będzie droższe.

*

Offline kwieto

• 2785
Re: Treo 680
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 13, 2006, 11:19:01 »
Cytat: "Michlis"
...jestem ciekaw czy ekran zachowuje sie w pelnym sloncu tak samo jak w T3, czyli traci czytelnosc

Wielu rewelacji bym sie nie spodziewal, to cecha kolorowych wyswietlaczy i tyle (wymagaja podswietlenia od spodu i przy silnym swietle z gory zawsze beda tracic czytelnosc)

Cytat: "Michlis"

...aparat wciaz VGA, mogliby sie postarac lepiej

I dobrze - bo taki aparat ma IMO sens jedynie jako swego rodzaju "notes" - chcesz cos zapamietac, albo zrobic zdjecie z kategorii "smieszne sytuacje". Aby mial sens jako aparat fotograficzny trzeba by mu dorzucic dobra optyke + znacznie wieksza (fizycznie) matryce - a to bedzie kosztowne, no i zwiekszy gabaryty urzadzenia
Ludzie zazdroszczą ci nie tego, że coś zrobiłeś, ale tego że ci się chciało to zrobić.

*

elektryk

Treo 680
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 13, 2006, 11:31:10 »
o wifi nie wspomne. :wkurzony:  ]:>