treo 600 i graffiti

• 3 Odpowiedzi
  • 1479 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kosi_

• 15
treo 600 i graffiti
« dnia: Luty 15, 2006, 21:58:10 »
witam,
jestem swiezo upieczonym posiadaczem treo 600. Mam w zwiazku z tym pare pytan:
1. jak do licha wlaczyc funkje pisania na ekranie? slyszalem ze jest to mozliwe. Chcialem pisac np. smsy tak jak dlugopisem (cale slowa) na ekranie. Nie moge tego znalesc. Moze potrzebny jakis programik?
2. Jak skopiowac adresy z karty sim do telefonu????

przeprasza za te zapewne, lamerskie pytania, ale nie moglem nic na ten temat znalesc w dotychczasowych watkach. Jesli bylo to moze ktos mi poda linka??

pozdrawiam,
kosi_

*

Offline Prezes Klubu

• *
  • 68
  • Warsaw-URS (near Kabatian Forest)
  • Sprzęt: Treo600/650->Treo500v->NokiaX->Philips i908->XDAII
Re: treo 600 i graffiti
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 15, 2006, 22:05:59 »
Cytat: "kosi_"
witam,
Chcialem pisac np. smsy tak jak dlugopisem (cale slowa) na ekranie. Nie moge tego znalesc. Moze potrzebny jakis programik?
kosi_

U dołu Treo 600 (w miarę nieużywanego) masz pełną klawiaturę typu QWERTY, wobec czego pisanie, dajmy na to sesemesów jest o niebo łatwiejsze w porównaniu z numeryczną klawiaturą typu NOK/SE/Siemens.
Reasumując: jeśli jesteś poczatkującym Treownikiem, nie próbuj szukać Graffiti Anywhere;)

*

Offline kosi_

• 15
treo 600 i graffiti
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 15, 2006, 22:54:50 »
dzieki za odpowiedz.

wiem, jednak chcialbym miec taka mozliwosc. Rozumiem ze chodzi o program Graffiti Anywhere?

*

lucass

treo 600 i graffiti
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 16, 2006, 08:17:39 »
kosi napisz na mail to ci wysle to grafiti anywhere....chociaz sam przestałem go uzywać...mając klawiature z polskimi znakami jest wystarczajace... i kosi moze jakies spotkanie treowników zeby sprzety porównac?
Z krakowskim pozdrowieniem
treo_Lucass