synchronizacja Treo650 z PC

• 4 Odpowiedzi
  • 1509 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

slawek1968

« dnia: Marzec 05, 2007, 11:24:18 »
Przepraszam że zakłdam drugi wątek ale zapomniałem o najważniejszym jaki program do synchronizacji z pc z treo ,bo przez activesynca nie chce sie połączyc albo jakies wskazówki jak to zrobić ,dzieki za pomoc

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 05, 2007, 11:29:53 »
active sync suży do synchronizacji PDA z systemem Windows
do PDA z PalmOS jest Hot synch
poczytaj faq i dzial dla początkujących
możesz edytować swoje posty

*

lucass

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 05, 2007, 14:01:41 »
przez HotSync mozesz tylko synchronizowac palma, mozesz przegladac zawartosc karty pamieci jezeli zainstalujesz np program Card Reader, wtedy twoj palm bedzie widziany jako mass storage... a po co chcesz tak przegladac pliki?

*

lucass

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 05, 2007, 14:14:48 »
widze kolego ze dluuuga droga przed toba bo palm to nie pocket i tu wszystko robi sie inaczej... to tak jakbys sie z windy na maca przesiadl...poczytaj najpierw a potem pop, i HR nie bedziesz musial z tego powodu robic :Praw ortografie i zadawaj pytania, tutaj raczej nic ci sie zle nie zainstaluje i HR nie bedziesz musial robic... a co do dzwonkow mp3... sprawdz program Ringo for Palm OS.....

*

Offline kwieto

• 2785
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 05, 2007, 14:37:59 »
Cytat: "slawek1968"
jeszcze raz powrocę do tematu mam zainstalowanego hot synca chciał bym sie dostac do programow zainstalowanych w palmie tak jak to mozna bylo robic przez activesynca w pokecie jak to zrobic czy potrzebny jest inny program

A po co chcesz się do nich dostawać?

Operacje na programach (zmiana kategorii, kasowanie, czytanie info) możesz robić z menu, przy widoku listy aplikacji - masz wtedy opcje w stylu "get info", "category" czy "delete".

Jeśli chcesz się zaś dostać do plików na palmtopie jako takich, potrzebujesz programu typu np. RescoViewer
Ludzie zazdroszczą ci nie tego, że coś zrobiłeś, ale tego że ci się chciało to zrobić.