Toshiba e805 :(

• 3 Odpowiedzi
  • 2242 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline arekw

• 34
« dnia: Luty 02, 2004, 06:22:40 »
ja ze swojej toszki jestem srednio zadowolony czekam na jakis service pack 1  przy czystym systemie z jedna gra ze slownikiem eng-pol tylko zaladowana potrafi sie zawiesic  i to dosc czesto np. jak nie jest przez godzina uzywana i wznawiasz uzytkowanie koleczko zajetosci sie kreci w kolko :(

jak mozna wypuszczac taki niedopracowany software :(

*

Offline bastiann

• 919
  • Sprzęt: ERA G2
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 02, 2004, 11:16:04 »
Pewnie któryś z programów coś namieszał. CZysty system to czysty system. Skoro masz zainstalowaną grę i coś tam jeszcze to już nie jest czysty system.
Zrób HardReset i wgrywaj pojedyńczo programy i po kazdej instalacji sprawdź jak to jest z wieszaniem a pewnie znajdziesz, który program nie jest do końca dobrze napisany.
Niestety tak się czasem dzieje i wtedy poprostu trzeba zrezygnowac z takiego niedorobionego programu.
:ohreally:

*

Offline arekw

• 34
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 03, 2004, 01:49:25 »
problem moze byc tez w tym ze programy ostatniu wrzucam zamiast na compact flasha (bo juz jest pelny ;) to na sd sandiska 512MB, moze ta karta cos miesza i trzeba ja sformatowac?

*

Offline bastiann

• 919
  • Sprzęt: ERA G2
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 03, 2004, 13:15:54 »
Hmm... była kiedyś gdzieś na forum lista programów, których nie należy instalować na kartach a w szczególności na powolnych SD. Poszukaj może tej listy i zobacz co tam było.