gdzie kupie digitizer do toshiby e330

• 6 Odpowiedzi
  • 1300 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Wrzesień 09, 2004, 19:29:11 »
w rozsadnychpieniadzach-allegro przegladniete-wynik 0

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 15, 2004, 15:22:27 »
Nigdzie w PL, jesli nie ma na Allegro. Linki do sklepow z takim sprzetem na zachodzie sa w naszym FAQ. Ale nie wiem czy bedzie tam akurat ten element.

*

Offline Claude

• 2086
  • Sprzęt: htc hd7, ipad2, acer iconia tab w501,
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 15, 2004, 15:32:54 »
Jeszcze mozesz sprawdzic w serwisie Toshiby (obawiam sie, ze jednak kwota moze byc daleka od rozsadnej)
http://www.acserwis.com.pl/default.asp?p=682
1942, irgendwo im Nordatlantik - "Alaaarm!"....

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 16, 2004, 03:28:09 »
Ja bym zrobil tak, ze wyslalbym list do toshiby, ze tego i owego i ze chcialbym kupic digitizer.
Kiedys napisalem do  Sagema, ze bateria mi siadla po pol roku i przyslali nowiutka, bez oplat. Musisz tylko dobrze zformulowac list, podejrzewam, ze jak sie dogadasz to zaplacisz okolo 20$

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 17, 2004, 18:30:59 »
dzieki za odpowiedz :)

co dokladnie im napisales-jesli to nie tajemnica?

pozdrawiam

« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 22, 2004, 00:01:39 »
Napisałem, że zawiodłem się na solidności firmy, gdyż używałem tego telefonu z założeniem, że jest on solidnej marki.
Jednak wiem z doświadczenia że w każdym produkcie są też modele, które są mniej lub bardziej niedopracowane ze względu na ich produkcje w fabrykach i.t.d.
Generalnie chodzi o to, żeby napisać tak, żeby pomyśleli, że jesteś nie wiadomo jakim biznesmenem, który szpanuje ich marką.
Działa to na większe firmy, gdyż wiedzą że taki bogaty człowiek może polecić ich znajomym i.t.d.. mam nadzieje, że rozumiesz o co chodzi.
aha i nie należy ich za bardzo krytykować, tylko najpierw parę chłodnych słów na temat tego "zawiedzenia się", a potem daj im do zrozumienia, że możesz się mylić i to nie musi być ich wina.

W twoim przypadku nie radze pisać, że rzucałeś toshibą o ściane, lub chciałeś sprawdzić jak jest wytrzymała, tylko napisz, że np trochę mocniej przycisnąłeś rysikiem gdyż śpieszyłeś się na samolot i dlatego nie uznali ci jej na gwarancji. Powinno podziałać, daj znać co Ci odpiszą.
Zresztą moge Ci podesłać na maila gotowy liścik.

« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 24, 2004, 12:08:21 »
dziekuje za odpowiedz!

pisalem na gg do ciebie ale bez odzewu.

podaje wiec maila   konradus(TO_WYWAL)  @  op.pl

pozdrawiam