Witam,
Wgrałem sobie ostatnio nowy ROM (WM 6.1 Pro RuraROM) na moją c600-tke i mam problem.
Jest wiele fajnych gier na ten system, np. Warcraft II, Fallout, Orions: Legend Of wizards, Heroes of Might & Magic 2, itd. itp.
Niestety mimo wgranego Fakecursor'a 1. 07 oraz Sphelper'a w grach nie ma widocznego kursora lub
czegokolwiek do nawigacji (czasami przy włączonym fakecursorze mignie strzałka i to wszystko

).
Powiedzcie proszę, jak sobie radzicie z obsługą gier przy tego typu ROM'ach?
Napisane: Lipiec 28, 2009, 12:32:25
Proszę odpowiedzcie na moje powyższe pytanie.... nie wierze, że nikt.... ale to absolutnie nikt - nie gra w gry na nowych, umieszczanych wszędzie na tym forum ROM'ach. Jest okazja aby pograć w gry z PPC a tu nic....
Co wy ludzie.... wgrywacie sobie nowe systemy (defacto przeznaczone w oryginale na ekrany dotykowe) tylko po to aby utrudnić sobie życie w obsługiwaniu ich??
No coś mi tu nie pasuje....
Może się mylę.... i nie ma żadnego problemu.... jest jakaś magiczna opcja do obsługi gier na te systemy, którą każdy "ogarnia" od razu i tylko ze mną jest coś nie tak.
Na razie staram się dostosować do nowego systemu.... ale nie czerpiąc z niego absolutnie nic pozytywnego, cały czas myślę o powrocie do systemu, który w pełni pozwala mi na obsługę mojego tornada....
Proszę uświadomcie mnie, że się mylę.... Przyznam, że zależy mi na Waszej odpowiedzi.