Witam!
Już od jakiś dwóch dni szukam odpowiedzi po forach związanych z smartphone'ami ale nigdzie nie potrafili mi pomóc. Mój problem wygląda następująco:
Wieczorem wgrałem pluginy do homescreen'ów na pamięć w telefonie, bawiłem się jeszcze nim przez jakiś czas i położyłem się spać. Gdy wstałem zauważyłem że telefon jest wyłączony. Już miałem złe przeczucie, gdyż bateria była w około 60~80% naładowana zanim kładłem się spać. Gdy przycisnąłem klawisz do włączenia tel. to po pewnym czasie pokazał mi się biały wyświetlacz... i na tym koniec.
Zastanawiam się czy to bootloader się zepsuł..... dlatego prosze powiedzieć jak go wgrać.
A może wystarczy wgrać nowego softa..... więc prosił bym o powiedzenie jak uruchomić spv c600 w trybie serwisowym tak aby komputer go wykrył.
Bym zapomniał, oto nazwy plyginów jakie wgrałem:
AlarmInfo_WM5.ARM.CAB
calendplugonly.cab
CPS.CAB
lcdplugv1.54.CAB
monitorplug.ARM.CAB
OxiosPlugins.ARM.CAB
SLiClock_Plugin.ARM.CAB
P.S
Dodam że bateria nie chce się ładować przez kabel USB od kompa ani przez ładowarkę(nie świeci się pomarańczowa dioda).
Komputer nie może wykryć komórki dlatego proszę o podanie sposobu uruchomienia go w bootloaderze.
I na sam koniec dodam że szukałem na forum niestety nie mogłem nic konkretnego znaleźć. (znalazłem jedynie że aby włączyć go w systemie serwisowym należy przytrzymać dwa soft keye i kliknąć na 1,5s klawisz power a to przecież jest metoda na hard reset która swoją drogą też nie działa teraz na komie ;/)