Transfer SMSów i kontaktów

• 4 Odpowiedzi
  • 1106 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Transfer SMSów i kontaktów
« dnia: Luty 29, 2008, 17:38:57 »
Witam serdecznie!

Jako, że dziś przesiadam się z C600 na e650 mam jedno zasadnicze pytanie. Otóż czy istnieje jakiś sposób, żeby skopiować sobie dane zapisane w telefonie c600 na ten nowy, chodzi mi głównie o wszystkie kontakty, smsy, mmsy.
Bardzo proszę o pomoc.

pozdrawiam i życze miłego dnia

zglman

*

Offline Multiaplikator

• *
  • 98
  • Sprzęt: iPhone 4, Eten Glofiish M700
Odp: Transfer SMSów i kontaktów
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 29, 2008, 19:13:04 »
Kontakty to najprościej przez ActiveSync'a zgrać do Outlooka a potem w drugą stronę do nowego telefonu. To rozwiązanie ponadto ma ten plus, że masz na komputerze swoją bazę kontaktów i jakby coś sie stało z telefonem to zawsze możesz wgrać kontakty do nowego  :)

*

Offline mickanovi

• *
  • 98
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 02, 2008, 07:52:39 »
Ja miałem podobny problem, tymbardziej, że nie używam Outlooka - a ten przez AS jest traktowany jako jedyny słuszny. Zecydowanie lepszym rozwiązaniem jest Jeyo Mobile Companion - programik pozwala na wykonanie kopii zapasowej kontaktów, smsów, historii połączeń. Na potrzeby jednorazowego transferu wystarczy Ci wersja Trial.
Pozdrawiam
Obecnie Samsung Omnia i TOSHIBA G900 a w samochodzie ZENEC nc2010 (na WIN CE 5.0 - do rozgryzienia). Awaryjnie SPV C500 z WM6.1 ENG. Wcześniej SPV c600 i HTC Wizard

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 02, 2008, 10:08:30 »
Nie jestem w 100% pewien jak działa na  Smartach ale aplikacja PIMBackup przeniesie to bez problemu na PPC - na smartach chyba też :)
potrzebna zgoda

*

Offline revanmj

• 3203
  • PW to nie support.
    • revanmj's home place
  • Sprzęt: Galaxy Nexus, Desire Z, iPad, iPod touch
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 02, 2008, 10:58:55 »
mnie PIM Backup na Voxie działa, fakt, że jest z nim troche problemów wynikłych z tego, że jest zaprojektowany dla PPC ale da się z tym żyć :)
Galaxy Nexus: Shiny ROM 4.4.4
iPad Air: iOS 7.1 | iPod touch 4: iOS 6.1 JB
Lumia 520: Windows Phone 8.1 Update 1
Google+