SPV c600 + ROM SP5m

• 33 Odpowiedzi
  • 3229 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline KuK

• *
  • 90
  • Sprzęt: SPV C600  ROM i-mate > w oczekiwaniu na WM6 :)
SPV c600 + ROM SP5m
« Odpowiedź #30 dnia: Luty 13, 2007, 19:59:19 »
Cytat: "R.E.D."

rom cingulara...
chyba wszystko napisalem tu:
http://www.pdaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=50323
z pewnoscia wtedy byl nnajnowszy pomimo mniejszej cyfry  :S do niego bodajze dogralem najnowszy rom samego "radia" czyli czesc odpowiedzialna za komunikacje ze swiatem  ;)  jak na razie chodzi. denerwuje mnie tylko brak slownika t9, a ktos kiedys sie deklarowal na forum, ze zamiesci t9 bez polskich czcionek i tego nie zrobil  :wkurzony:

Ja również używam romu cingulara mniej więcej właśnie od czasu jak ów temat umarł (czyli lekko 4 miesiące :proud: ).
Rom generalnie spisuje się nie najgorzej, choć nie mam porównania do i-mate, bo miałem go zaledwie kilka dni. Po 4 miesiącach używania rom cingulara mistrzem stabilnosci to nie jest  :P. Coprawda jnaładowałem go ogromną ilością softu, ale właśnie dlatego teraz planuje przerzucić się na i-mate i porównać.
Swoją drogą wyszło coś nowszwego od czasu chwalonego i-mate_SP5_RUS_2.5.332.1 i romu cingulara, którego obecnie posiadam? Bo nie bardzo się teraz orientuje (mało czasu na przyjemności :( )
Jeżeli chodzi o T9 to nie ma problemu bo wystarczy przerzucić sobię bibliotekę z polskim T9, do tego kilka zmian w rejestrze i wszystko pięknie hula. (procedura była gdzieś opisana na forum).
Co do samych ogonków to niestety pozostaje mozolna praca wpisywania na nowo wyrazów...
Tak na marginesie z chęcią potestowałbym crossbow'a ale kiedy on się pojawi to nawet najstarsi górale nie wiedzą... :proud:

*

Offline R.E.D.

• 484
SPV c600 + ROM SP5m
« Odpowiedź #31 dnia: Luty 13, 2007, 22:53:17 »
Cytat: "KuK"

Co do samych ogonków to niestety pozostaje mozolna praca wpisywania na nowo wyrazów...

no wlasnie ktos sie afiszowal, ze ma cos takiego i pusci w obieg, ale do dzisiaj nie ma :]

co do nowego softu to wlasnie tez nie jestem w temacie, ale chyba nic nowego nie ma  :cry: - maja nowe telefony to stare olali  :|

wyszlo chyba cos w miedzy czasie do qteka, ale to zadna nowosc raczej :mysli:

*

Offline Mk-Mateusz

• **
  • 140
  • Sprzęt: HTC DIAMOND
SPV c600 + ROM SP5m
« Odpowiedź #32 dnia: Luty 24, 2007, 16:37:52 »
to ten soft dla c600 jest dostepny w polskiej wersji jezykowej?? bo nic nie pisze na ten temat w tym temacie:)

*

Offline KuK

• *
  • 90
  • Sprzęt: SPV C600  ROM i-mate > w oczekiwaniu na WM6 :)
SPV c600 + ROM SP5m
« Odpowiedź #33 dnia: Luty 24, 2007, 17:13:08 »
Cytat: "Mk-Mateusz"
to ten soft dla c600 jest dostepny w polskiej wersji jezykowej?? bo nic nie pisze na ten temat w tym temacie:)

W sofcie i-mate_SP5_RUS_2.5.332.1 jest polska lokalizacja, natomiast jeśli chodzi o ROM Cingulara to posiada on jedynie język angielski. Co najwyżej można mu zaimplementować polski słownik T9 :)