Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Smartphone - ogólnie (WM Standard)
HTC Smartphone
Tornado
SPV C600 i instalowanie programów
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
2 Odpowiedzi
822 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Szemi
2
Sprzęt: SPV C600, FS N560, Nokia 6288, HTC TyTN II
«
dnia:
Marzec 19, 2006, 10:26:49 »
Witam, jestem nową forumowiczką i nową użytkowniczką C600. Czytałam na tym forum o blokadach Windowsa. Na telefonach z systemami się nie znam, dopiero się w to wgryzam. Ściągnęłam sobie trial programu z przeznaczeniem do C600 z WM5, chcę sprawdzić przed kupnem, no i problem z instalacją, bo pojawia się komuniakt w stylu: "Oprogramowanie nie jest zgodne z WIndowsem CE i nie mogło być zainstalowane" Czy to właśnie tego typu sformułowanie pojawia się wtedy, gdy to blokada Microsoftu nie pozwala zainstalować oprogramowanie? I po jej usunięciu program zostanie wgrany? Przepraszam za pytanie, które dla Was zapewne jest trywialne, ale każdy kiedyś zaczyna
davqoniu
465
«
Odpowiedź #1 dnia:
Marzec 19, 2006, 12:14:38 »
Prawdopodobnie masz program przeznaczony na inny model smartphone niż Twój. Blokada aplikacji nie ma w tym wypadku nic do rzeczy.
..::przemek::..
326
| Palm T|T3 | Motorola V6 Maxx | iBook G4 - pol zywy
«
Odpowiedź #2 dnia:
Marzec 19, 2006, 12:34:24 »
Ale blokada ms warto usunac. Minuta roboty, a potem nie ma zadnych problemow, ze cos sie nie chce instalowac. Co do komunikatu to moze wgrywasz program na pocket pc i dlatego ten blad. Oba maja wm 5.0, ale pocket ma dotykowy ekran.
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »