SPV C600 - gprs, heyah ( Windows Mobile 5.0)

• 0 Odpowiedzi
  • 928 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

SPV C600 - gprs, heyah ( Windows Mobile 5.0)
« dnia: Marzec 10, 2006, 09:12:29 »
Witam!!

telefon SPV C600. heyah

skonfigurowałem niby połączenie z wap, chcoiaż nie jestem pewien,czy mi działa. Próbując ustawić proxy, w pierwszej zakładce "połączenie od" nie mogę odnaleźć poprzedniego połączenia "heyah gprs" ustawionego przezemnie.

Usunąłem poprzednie ustawienia fabryczne i zostawiłem tylko moje "heyah", a mimo to konfigurator proxy go nie widzi.

dodam (żebyście nie krzyczeli), że c600 ma jak wiadomo WM 5.0 i niektóre ustawienia się różnią, czy też funkcje. I przez to poprostu nie moge odpalić GPRS  co może być przyczyną?

to odrazu aby nie dodawać kolejnego postu, napiszę co do ustawień samego GPRS w zakładce

Sieć GPRS->menu->dodaj

połączenie od:
-internet

punkt dostępu:
-heyah.pl

nazwa:
-heyah

haslo:
-heyah (mimo,że jak zatwierdzę to hasło,to samych "gwiazdek" wyskakuje mi znacznie więcej")

dns:
0,0,0,0

dns:
0,0,0,0

Adres IP:
(i tutaj mam zostawić puste pole??)

pomocy! bo chcę odpalić wreszcie to MobileGadu na moim SPV ale nie mam już na to siły

p.s jak odpalam sam program na telefonie, to wyświetla mi się jedynie jego szablon i nic nie mogę zrobić. Czy to jakiś błąd?

p.p.s powielam mój temat z przyklejonego wątku, ponieważ tam raczej ustawienia i konfiguracja są do windowsa 2003 a WM 5.0 różni się od niego i ja za nic w świecie nie mogę tu skonfigurować internetu,a to raczej pilna sprawa. Jeśli temat okaże się niepotrzebny, to proszę moderatora o usunięcie jego.