Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
SPV c600 + Activesync = restarty komputera
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Smartphone - ogólnie (WM Standard)
HTC Smartphone
Tornado
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
5 Odpowiedzi
1585 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Czarnomag
6
«
dnia:
Luty 02, 2006, 16:04:47 »
problem jak w temacie. na poczatku dzialalo normalnie wszystko. pozniej wogole nie chcialo sie polaczyc. Znalazlem rozwiazanie: wylaczylem ochrone w czasie rzeczywistym w KAsperskim Lab oraz wylaczylem zapore windows. teraz dzieje sie to ze po chwili od polaczenia komputer sie restartuje i tak ciagle. nie wiem jak ten problem rozwiazac. byl juz taki temat jednak tam do konca sprawy nie rozwiazano. PROSZE O POMOC bo mam duzo do wgrania
Jaremi
9
«
Odpowiedź #1 dnia:
Luty 03, 2006, 13:04:39 »
problemem są dodatkowe strumienie ntfs stosowane do szybszego skanowania dysku przez program antywirusowy Kasperskiego. Wyjściem jest zablokowanie tych dodatkowych strumieni NTFS albo (ja tak zrobiłem) usunięcie KAV i skorzystanie z innego oprogramowania... np NOD32
Czarnomag
6
«
Odpowiedź #2 dnia:
Luty 04, 2006, 01:11:06 »
hmm ale jezeli wylaczam KAV i dalej tak jest? moze to z czyms innym jest zwiazane? choc rzeczywiscie problem zaczal wystepowac po zainstalowaniu KAV (tak mi sie wydaje)
tadek125
102
Reset kompa c600
«
Odpowiedź #3 dnia:
Luty 18, 2006, 16:46:36 »
Ja mam taki sam problem. Za kazdym razem mi sie restartuje komputer. Tez mam kasperkyego. Jest inne rozwiązanie niz usunięcie antywirusa?
?
Prosze POMOCY
Co masz zrobic dzis, zrob pojutrze - bedziesz mial dwa dni wolnego
silentjob
«
Odpowiedź #4 dnia:
Luty 19, 2006, 13:29:43 »
Osobiście mogę polecic NOD32, po wywaleniu Kasperskiego, komputer wyraźnie zaczął pracować szybciej. Niemniej nawet gdy miałem go zainstalowanego, nie było żadnych problemów z synchronizacją sprzętu...
dwurazowy
160
«
Odpowiedź #5 dnia:
Luty 19, 2006, 14:21:31 »
Wyłączenie Kaspersky'ego nic nie daje. Było już kilka wątków z tym tematem. Ja niestety nie znam Kaspresky'ego, bo kiedy kilka lat temu zawiódł mnie w sieci, odinstalowałem i zapomniałem o nim. Myślę, że jest jakiś sopsób na niego skoro u silentjob'a chodził Kaspersky z activesync'em.
Inny soft antywirusowy u wszystkich rozwiązał problem.
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »