Spv c600 jak sciagnac blokade simlock i na programy

• 8 Odpowiedzi
  • 3765 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline modziarkru

• *
  • 93
  • HTC TOUCH DIAMOND
Spv c600 jak sciagnac blokade simlock i na programy
« dnia: Marzec 15, 2008, 13:23:30 »
Witam

Jak ściągnąć blokadę simlock i blokadę na instalowanie programów z spv c600 aktualnie ma simlocka na orange?
proszę o poradę dla tzw zielonych krok po kroku

Wcześniej - HP IPAQ RX4240,Blue Angel,Spv c600.Spv e650,htc tytn2

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
Odp: Spv c600 jak sciagnac blokade simlock i na programy
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 15, 2008, 14:00:16 »
A czemu pytasz o to w dziale przeznaczonym dla urzadzen PocketPC bez modulu GSM?
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

*

Offline m-bee

• **
  • 231
  • Sprzęt: SGH-i780 (Niki 100, C600)
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 07, 2008, 19:03:50 »
1. Spv-services
W razie błędu z programem warto w rejestrze zmienić jeszcze inne klucze poza standardowa blokada MS
2. kilka zmian w rejestrze (zdjęcie blokady aplikacji). Programy; regedit or HTCUnlock-CVS

Poczytaj o tym bo nie ma co znowu opisywać. mi odnalezieni wszystkich informacji zajęło jeden dzień.
To zbyt oczywiste ale proste rozwiązania są zwykle właściwe.

*

Offline may

• 2541
  • Sprzęt: HTC Magic, HTC Sensation
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 08, 2008, 20:07:32 »
1. Spv-services
W razie błędu z programem warto w rejestrze zmienić jeszcze inne klucze poza standardowa blokada MS
2. kilka zmian w rejestrze (zdjęcie blokady aplikacji). Programy; regedit or HTCUnlock-CVS

Poczytaj o tym bo nie ma co znowu opisywać. mi odnalezieni wszystkich informacji zajęło jeden dzień.

Mi kilka minut.
Po trupach, po trupach...do celu...na Wawelu

*

Offline m-bee

• **
  • 231
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 09, 2008, 22:34:21 »
1. Spv-services

Mi kilka minut.

Nooo!! Jesteś szybki jak woda w klozecie. Nic dziwnego ze masz tyle postów. :shock: Mam tylko nadzieje ze nie wszystkie były tak bezsensowne jak ten ostatni...
PS Pomyliłem się. Nie w jeden dzień tylko w jedną sekundę to znalazłem!  :| Ha ha...
A tak na marginesie to z pewnością twój tekst wiele wniósł na forum i rozwiązał wszystkie problemy @modziarkru.
Do sedna - nie zaśmiecaj i tyle. Geniuszu. :P

*

Offline bikekowal

• 13104
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 10, 2008, 08:49:08 »
Nooo!! Jesteś szybki jak woda w klozecie. Nic dziwnego ze masz tyle postów. :shock: Mam tylko nadzieje ze nie wszystkie były tak bezsensowne jak ten ostatni...
PS Pomyliłem się. Nie w jeden dzień tylko w jedną sekundę to znalazłem!  :| Ha ha...
A tak na marginesie to z pewnością twój tekst wiele wniósł na forum i rozwiązał wszystkie problemy @modziarkru.

Ładnie zaczynasz obecność na tym forum. Lepiej używaj bardziej kulturalnego języka, bo możesz mieć problemy.
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

*

Offline may

• 2541
  • Sprzęt: HTC Magic, HTC Sensation
« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 10, 2008, 11:34:46 »
1. Spv-services

Mi kilka minut.

Napisałem prawdę, kiedy jeszcze nie interesowało mnie zdjęcie blokad na moim byłym C600, kolega w pracy poprosił mnie o zdjęcie blokad na swoim C600. Znalezienie informacji zajęło mi dosłownie kilka minut.
Nie widzę powodu Twojej delikatnie mówiąc dziwnej reakcji, nie atakowałem nikogo, a na pewno nie Ciebie.
Mój krótki wpis miał jedynie zasygnalizować to, że informacje leżą wszędzie, wystarczy się po nie schylić.

Jeśli chodzi o ilość postów i Twoją ukrytą sugestię o ich nabijaniu - miałem ich o jakieś 700 więcej i pewnego razu postanowiłem skasować wszystkie, udało się tylko kilkaset (jak dobrze poszukasz to znajdziesz jeszcze kilkadziesiąt z odpowiednim dopiskiem). Jestem na forum od 3-4 lat (ostatnio baaaaardzo sporadycznie) i mam teraz TYLKO ~ 1000, świadczy to raczej o tym, że właśnie nie zależy mi na ich ilości.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 10, 2008, 11:37:11 wysłana przez may »
Po trupach, po trupach...do celu...na Wawelu

*

Offline m-bee

• **
  • 231
« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 10, 2008, 15:39:25 »
Przepraszam wszystkich którzy czytając moja wypowiedz poczuli sie dotknięci.
Nie miałem zamiaru nikogo obrazić (może dać prztyczka :P).
Gwoli wyjaśnienia:
Co do moich początków to było ponad rok temu.
A postów mam mało bo uważam że milczenie jest złotem jeśli się nie ma do przekazania "konkretów!!". Taka moja zasada na forum. Polecam ją wszystkim!! :mrgreen:

PS. To że wystarczy sie schylic to wiedzą wszyscy. A na wskazanie gdzie szukać stać niewielu. Dziwna tradycja na tym forum, najczęstsza odpowiedz na pytania to "użyj opcji szukaj" lub "google". :mad:
Specjalne uznania dla tych, którzy piszą, ze im sie nie chce pisać po kroć tego samego a wszędzie wypisują
Było poruszane miliardy razy na forum. Szukaj, nikt nie będzie Ci pisać tego samego
Cóż  za paradoks.............. :sleepy:

@may oczywiście nie stawiam Cię na równi z tamtymi ale dostało Ci się trochę za nich.
Na koniec pozdrawiam wszystkich którzy mają cierpliwość dla cudzych problemów!
Takie moje zdanie...!
koniec :)
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 10, 2008, 15:58:22 wysłana przez m-bee »

*

Offline Vinc

• 14
« Odpowiedź #8 dnia: Kwiecień 25, 2008, 19:39:32 »
problem w tym że gdy po jakimś czasie wklepie się w wyszukiwarkę dane zapytanie, wyskakują takie śmieci -"Było, poszukaj sobie" itd., lub jechanie nowego przez starych userów forum. Znalezienie właściwej informacji w tym bałaganie graniczy z cudem, bo wyskakuje tego naprawdę dużo. Skutkuje to tym że nowi, nie mogąc ogarnąć tego chaosu, tworzą wtórne topiki w których dostają znowu odpowiedzi takie jak powyżej. Spirala się nakręca a forum staje się bezużyteczne.
Nie rozumiem dlaczego moderatorzy zamiast pisać głupoty nie kasują tych wątków lub podają właściwego linka - komuś najwyraźniej się nie chce lub ma to gdzieś...

bez obrazy...