Witam i pozdrawiam wszystkich Forumowiczów.
Zanim napisałem tego posta dość sporo czytałem wątki na forum jako gość i poradziłem sobie z większością rzeczy które chciałem zrobić. Zdjąłem blokady, simlock, wgrałem nowy ROM (WM6.1 Clean 0.4b), poustawiałem MMS'y itp., mam jednak 4 pytanka, na które nie potrafię znaleźć konkretnej odpowiedzi. Proszę o pomoc.
1. W moim fonie budzik nie działa gdy wyłączę telefon. Czy to normalne

(przecież nawet stare komórki mają działające budziki przy wyłączonym telefonie!!)
2. Po wyjęciu baterii nawet na 1 sekundę resetuje mi się zegar i data. Czytałem że to wina baterii backup'owej, jednak u mnie w informacjach systemowych jest informacja o sprawnej i 100% naładowanej tejże baterii. W czywm więc leży problem ??
3. Po wysłaniu lub odebraniu sms'a lub mms'a w folderze "drafts" pojawia mi się pusty sms już odpowiednio zaadresowany (do odbiorcy mojego sms'a lub nadawcy od którego otrzymałem wiadomość). Jak to wyłączyć ??
4. Jak zmienić funkcje przycisków znajdujących się nad czerwoną i zieloną słuchawką ?? (mam teraz odpowiednio WMP oraz MSIE) a chciałbym mieć np. nad czerwoną strzałką wejście do SMS'ów a nad zieloną do Task Managera
Z góry dzięki za każdą pomocną informację.