Przenoszenie kontaktow do SPV C600 ze starego telefonu

• 6 Odpowiedzi
  • 1422 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline g0nzo

• 38
« dnia: Styczeń 02, 2006, 14:46:33 »
Hej

Jak najprosciej przeniesc kontakty ze starego telefonu (SE T610) na nowy (SPV C600)? Zrzucilem je na karte sim, ale teraz nie moge ich edytowac, a wlasciwie wszystkie musialbym poprawic.

Czy daloby sie to jakos zrobic przez Outlooka? T610 mial chyba jakas ograniczona mozliwosc synchronizacji z Outlookiem poprzez Float Mobile Agent, ale nigdy z tego nie korzystalem.

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 02, 2006, 15:12:06 »
Mozesz to zrobic przez Outlooka, mozesz to zrobic tez przed podczerwien, wchodzac do menu t610 i wybierajac wyslij kontakt.

*

Offline WaldekGo

• 1522
    • smartphone.net.pl
  • Sprzęt: Touch HD2, TyTN II, Hero, Diamond, HTC p3300, SPV, SPV e200, SPV c500, SPV c550
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 02, 2006, 16:51:21 »
t610 ma również opcję "wyślij wszystkie" która wywala przez irdę całą książkę.
ZTCP to SPV potrafił sobie z tym poradzić, więc to załatwiało cały problem w kilka minut.

*

Offline g0nzo

• 38
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 02, 2006, 22:58:01 »
dzieki za odpowiedzi

zabralem sie do tego uzywajac outlooka ktorego nigdy wczesniej nie uzywalem i mam maly problem. uzywajac float's mobile agent (jest cos podobnego do telefonow z windows oprocz outlooka?) zgralem kontakty do outlooka ale do spv juz sie nie da.

wyskakuje blad nr 8503001f :)
"nie mozna wykonac synchronizacji przy uzyciu biezacego profilu outlook, poniewaz uprzednio skofigurowany zostal inny profil lub uzywany profil jest chroniony haslem. uruchom program outlook uzywajac odpowiedniego profilu"

czy ktos wie o co chodzi? nic w profilach nie ruszalem, sprawdzilem i jest profil "outlook". czy cos musze w nim pozmieniac zeby zadzialalo?

« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 08, 2006, 09:24:28 »
sorki za odkop, ale jest jeszcze jeden prosty i skuteczny pomysł. Skopiowanie wszystkich kontaktów na SIM, a następnie przekopiowanie ich do telefonu (SPV).

*

Offline kubab

• 11
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 07, 2006, 14:08:49 »
no tak... tylko zapomniales ze w c600 nie da sie kopiowac kontaktow z karty sim i caly czas korzystasz z katalogu na simie co jest dosc uciazliwe.
Moze zna ktos jakis program ktorym mozna zazadzac telefonem c600?
Tylko nie outlook bo mi nie dziala synchronizacja.Jakis problem z profilami i nie moge sobie z tym poradzic.Jakies pomysly?

*

Offline kubab

• 11
« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 07, 2006, 18:52:56 »
Ktos na forum napisal ze instalacja angielskiej wersji avtivesyca pomaga...i faktycznie ja tez mialem ten problem i udalo mi sie po reistalacji