Problem z kopiowanie plikow na c600.

• 4 Odpowiedzi
  • 488 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline ..::przemek::..

• 326
  • Sprzęt: iMac G4 Flat Panel - piekny :) | Palm T|T3 | Motorola V6 Maxx | iBook G4 - pol zywy :(
« dnia: Wrzesień 14, 2006, 22:56:38 »
Witam.

Czy jest jakies rozwiazanie tego problemu. Kiedys intensywnie szukalem, ale nic nie znalazlem. Teraz by mi sie to przydalo, bo potrzebuje pendriva. Jak wiadomo telefon lapie zwiechy przy kopiowaniu raz przy kilku mega, a niekiedy dorze skopiuje 150. Najgorsze jest to, ze potem telefon lapie zwiechei trzeba iekiedy wyciagac baterie, bo nie chce sie wylaczyc.

*

Offline R.E.D.

• 484
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 15, 2006, 00:22:26 »
ze co?  :worried:

probowales uzywac wm5torage?

moze masz padniete usb albo polamany kabel? :mysli:

*

Offline ..::przemek::..

• 326
  • Sprzęt: iMac G4 Flat Panel - piekny :) | Palm T|T3 | Motorola V6 Maxx | iBook G4 - pol zywy :(
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 15, 2006, 06:20:21 »
Mam tak od nowosci. Kabel dobry usb tez. Zwiecha przez wm5storage (to wlasnie jego chce uzywac) i as. Raz jest dobrze, a raz zle. Jade na romie orange oryginalnym jaki byl.

Zapomnialem dodac, ze na czytniku karta jest dobra, a czytnik podlaczam tym samy kablem co spv. Zeby ta karte wyciagalo sie jak w tungstenie t3 to by mi nie wadzilo, ale tak to moze wyciagac baterie przez caly czas :/

*

Offline R.E.D.

• 484
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 15, 2006, 10:08:17 »
no to dlaczego nie bijesz do serwisu??

przeciez to ewidentna wada telefonu podczas przesylania danych  :mysli:

*

Offline KuK

• *
  • 90
  • Sprzęt: SPV C600  ROM i-mate > w oczekiwaniu na WM6 :)
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 15, 2006, 12:22:51 »
Zanim skoczysz do serwisu spróbuj przetestwować fona na innym komputerze/systemie operacyjnym. Jeśli problem bedzie nadal wystepował to będzie to wina telefonu.
Ja kiedyś miałem problem z flashowaniem swojego starego Samsunga x100, tzn. pod XP zrywało mi połączenie, a pod win 98 szło gładko. Wiem, że to zabardzo nie ma nic wspólnego z naszymi smartphonami, ale wiem także, że pecety mają swoje humory i być może twoja konfiguracja sprzęt-system-telefon gryzie się w jakiś sposób. Także polecam najpierw sprawdzić wszystko na komputerze kolegi lub kilku kolegów, żeby mieć pewność...  :proud: