notoryczny komunikat "mało pamięci" spv c600

• 1 Odpowiedzi
  • 970 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline mickanovi

• *
  • 98
notoryczny komunikat "mało pamięci" spv c600
« dnia: Listopad 19, 2007, 12:08:50 »
Witam.
Troszkę intensywnie eksploatuję swoją SPVkę, często testuję oprogramowanie polecane przez innych userów i zauważyłem, iż po każdej instalacji pojawiają sie w pamięci śmieci. Nawet jeśli jako miejsce docelowe wskarzę kartę pamięci.  Odinstalowywanie programów z poziomu telefonu nie skutkuje (nieraz nie przynosi żadnego efektu). W konsekwencji zaczyna brakowac pamięci na cokolwiek - ostatnio nawet mmsa nie chce wysyłać. Szukam sposobu na oczyszczenie pamięci ze wspomnianych śmieci i zaznaczam, że nie usatysfacjonują mnie odpowiedzi typu "clear storage". Mogę podjąć się usuwania plików ręcznie jednak nie chcę usunąć zbyt dużo. Jak zwykle dodam, iż przeszukałem forum i google lecz nie znalazłem konkretnej odpowiedzi. Czekam na sugestie. Dzięki
Obecnie Samsung Omnia i TOSHIBA G900 a w samochodzie ZENEC nc2010 (na WIN CE 5.0 - do rozgryzienia). Awaryjnie SPV C500 z WM6.1 ENG. Wcześniej SPV c600 i HTC Wizard

*

Offline may

• 2541
  • Sprzęt: HTC Magic, HTC Sensation
Odp: notoryczny komunikat "mało pamięci" spv c600
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 19, 2007, 18:40:16 »
Clera Storage, instalacja "bazy" od podstaw, Sprite Backup.
Potem instalacja śmieci, w razie potrzeby znowu Clear Storage i odtworzenie backapu.
To najlepszy sposób na czystość systemu i przywrócenie tej czystości w kilka minut.
Po trupach, po trupach...do celu...na Wawelu