Witam,
Przymierzam się do zmiany telefonu w Orange'u i zainteresował mnie SPV C600. Przeczytałem już sporo o tym fonie na forum pdaclub.pl

ale nie znalazłem kilku informacji: jaka jest jakość odtwarzacza mp3 w tym modelu SPV? Czy można spokojnie ten fon używać do słuchania mp3, czy też jest to taki sam bajer, jak większość aparatów fotograficznych montowanych w komórkach - niby jest, ale mp3 lepiej słuchać z osobnego odtwarzacza lub innego fona (np. Nokii 6230i, która ma podobno bardzo dobry odtwarzacz).
Kolejna rzecz: czy ktoś z Was używa w C600 karty o pojemności 1GB - już nie pamiętam gdzie czytałem, że jest to możliwe, ale chciałbym uzyskać potwierdzenie od kogoś, kto rzeczywiście korzysta z takiego rozwiązania.
I już ostatnie pytanie: czy pliki (audio lub video) wrzucane do tego telefonu muszą być konwertowane do niego w jakiś specjalny sposób (np. plik mp3 zmienia się w .aac albo .hgw co

, czy też wystarczy je wrzucić na kartę (np. poprzez czytnik podpięty do PC, albo przez kabel bezporednio do fona) i już mogą być czytane przez SPV-kę?
Z góry dzięki za pomoc