ten program jakos nie przypadl mi do gustu
poradzilem sobie - okazalo sie, ze byl jeszcze jeden wpis o podobnym dzialaniu (nie wiem co w tym mial za "biznes" cingular, ale pewnie sie nie dowiem)
jesli chodzi o windows to jest najnowszym romem (aku 2.2), ale najnowsze radio trzeba dograc osobno (nie jest to problemem

)
ogolnie poza kilkoma dziwnosciami (jak wylaczenie w rejestrze opcji raportow, ww menu, bannerem podczas rozmow), ktore oczywiscie da sie "naprawic" nie widze nic zlego w jego sprawowaniu sie
poslki jezyk t9 chcialem dograc, ale czekalem na plik od johana, ktory to ma powpisywane do slownika polskie slowa bez ogonkow
![wredny :]](https://pdaclub.pl/forum/Smileys/pdaclub/squaresmile.png)
i nadal nie potrafie sie doczekac
jesli ktokolwiek bylby bardziej zainteresowany ww romem, to moge podac jak "naprawic" ww niedogodnosci
jest jeszcze jeden plus: cingular udostepnia dla swoich uzytkownikow darmowy "office" clearvue, ktory jest rowniez na oficjalnej stronie htc do pobrania. niestety po jednej probie programy rzeczywiscie sie zainstalowaly, ale nie potrafilem znalezc nigdzie ikon

(byly natomiast podczas wyboru aplikacji, ktora ma zostac otwarty nieznany typ pliku). nie wiem jaka tego jest przyczyna - moze cos zmienilem w rejestrze dla proby i zapomnialem powrocic do pierwotnej wartosci
zapomnialem dodac, ze naprawia blad joya jaki wystepuje w romie i-mate. jednak nie naprawia i nie wiem dlaczego bledu, ktory jest chyba w kazdym romie: przy ustawieniu dzwieku klawiszy na "dzwiek" niec nie jest odtwarzane