czy c600 to dobry wybor?

• 4 Odpowiedzi
  • 778 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline buczeknet

• **
  • 103
  • Sprzęt: ciągłe zmiany:)
czy c600 to dobry wybor?
« dnia: Marzec 11, 2006, 18:23:21 »
witam, nosze sie z zamiarem kupna HTC c600..tylko nie wiem czy spelni on moje oczekiwania..potrzebuje sprzetu w miare uniwersalnego..ktory :
1. dobrze odtwarzalby mp3
2. chcialbym przegladac i edytowac (nic zaawansowanego) pliki worda,excela pdf (wiem ze standardowo nie ma on tego..ale pewnie jakis soft istnieje [??])
3. potrzebuje sprawnie dzialajacej przegladarki www (chociaz do tego pewnie uzywalbym miniOPERY) i klienta e-mail
4. czasem troche rorywki czyli gry jakies fajne programy
5. dobry organizer..mam wiele spraw na glowie i to jest konieczne
6. no i musi dobrze sprawdzac sie jako telefon :)
i jak myslicie dobry to wybor?? jak wasze wrazenia z uzytkowania tego smartphona??..pzdr

*

Offline holtex

• 1277
  • Białystok
  • Sprzęt: xperia x8 , n95 8gb
czy c600 to dobry wybor?
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 11, 2006, 18:46:01 »
Ten smartphon napewno spełni twoje oczekiwania  :lol:

czy c600 to dobry wybor?
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 11, 2006, 21:04:45 »
Korzystam z tego telefonu od okolo 3 miesiecy i super sie sprawdza zwlszacza w tych kwestiach zwiazanych z organizerem, internet, email.

*

Offline ell

• 778
    • http://www.windowsmobile.pl
  • Sprzęt: Motorola Milestone @1GHz
czy c600 to dobry wybor?
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 12, 2006, 00:23:08 »
Jesli bardzo zalezy Ci na punkcie drugim (tj. edycji dokumentow) to KAZDY smartphone odpada. Nie ma dobrych aplikacji do edycji tego typu dokumentow. Jesli to ma byc jedna z podstawowych funkcji do ktorych chcesz uzywac telefonu (nawet w prostym zakresie), to smartphona sobie odpusc. Polecam w takim przypadku SPV M3000 czyli HTC Wizard. Troche drozszy ale z edycja nie ma najmniejszych problemow. Chyba, ze chcesz te pliki tylko przegladac - wtedy ok.

*

Offline buczeknet

• **
  • 103
  • Sprzęt: ciągłe zmiany:)
czy c600 to dobry wybor?
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 12, 2006, 09:29:16 »
raczej az tak bardzo na edycji mi nie zalezy bo praktycznie zawsze mam przy sobie laptopa..bardziej zalezy mi na przegladaniu tych dokumentow..kiedys mialem mpx200 i tam pamietam ze mialem pare takich programow..glownie to potrzebuje szybkiego netu (edge) no i zeby spelnial swoja role jako telefon (swego czasu mialem MDA i nie byl to dobry wybor)..a i pytanko odnosnie orange menu - czy da sie go wylaczyc  w c600 (nie mam jeszcze fonu ale przypuszam ze WM to te orange menu jest tylko jakas nakladka czy aplikacja ktora latwo da sie wyplenic:) )..no to musze teraz poszukac dobrej oferty na c600:)