co sie dzieje z tym c600 ??!!

• 2 Odpowiedzi
  • 620 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline buczeknet

• **
  • 103
  • Sprzęt: ciągłe zmiany:)
« dnia: Październik 21, 2006, 15:10:39 »
Witam, juz wczesniej pisalem w dziale smartphoneos..ale teraz postanowilem tu sprobowac..posiadam c600 od kilku dni i od samego poczatku mam z nim problemy..wczesniej pod dluzszym nie uzywaniu wlaczal sie tryb samolot..teraz juz nie ma tego problemu ale spv sie zawiesza jak dluzej jest w stanie czuwania (czyli nic nie robie)..objawia sie to tym ze na homescreenie znikaja ikonki szybkiego uruchamiania moge dzojem chodzic dol gora ale pozostale klawisze nie reaguja (trzeba wyjac baterie)..poza tym sprzet dziala okej..nie ma zadnych problemow..ale te zwisy juz mnie denerwuja (robilem hard reset, juz przestawialem chyba na wszystkie sposobu oszczedzanie energi wygasanie ekranu itp)..bede bardzo wdzieczny za pomoc pozdrawiam

*

Offline bikekowal

• 13104
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 21, 2006, 16:15:52 »
Na forum o smartphonach pisza jedni ludzie raczej. Ale do rzeczy. Moja rada, możesz spróbować hard reset, ale wiadomo to jest ostatecznosć. Poza tym jeśli masz gwarancje na ten sprzęt to oddaj go do serwisu.
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

*

Offline buczeknet

• **
  • 103
  • Sprzęt: ciągłe zmiany:)
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 21, 2006, 16:22:55 »
hard reset juz robilem..z tym serwisem to sie wstrzymam bo jeszcze nie nacieszylem sie zakupem a juz musialbym go (bog jeden wie jeszcze na jak dlugo) oddac:/..narazie probuje wszystkiego..zmieniam homescreeny (teraz jade na oryginalnym orange menu), wyjalem karte pamieci itp..ogolnie fon chodzi spoko wszystko dziala..ale wlasnie po dluzszym nieuzywaniu mu wywala..pzdr