c600 przypomnienia

• 2 Odpowiedzi
  • 609 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

c600 przypomnienia
« dnia: Wrzesień 07, 2006, 16:03:33 »
Witam..

od jakis 3 dni nagle i bez przyczyny przestaly mi dzialac przypomnienia w kalendarzu. Terminy spotkan pojawiaja sie na ekranie glownym jako przyszle oraz aktualne ale dzwieki w ustawionym czasie wyprzedzenia nie dzwonia...baa dzwieki oraz nie pojawia sie zaden komunikat. Nie chce przywracac ustawien fabrycznych a nim odkryje ameryke moze ktos z Was sie spotkal z taka niedogodnoscia i podpowie jak to naprawic.

Pozdrawiam

*

Offline johan

• 42
  • Sprzęt: SPVc600, SD 2GB
c600 przypomnienia
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 14, 2006, 23:17:41 »
jest w menu wpisywania nowego terminu, " stan", w którym odkryłem, że są dźwięki przy wpisie " zajęty" nie rozgryzałem całego tego dziwnego tworu, jakim jest ten kalendarz, ale faktycznie, może ktoś coś by tu dodał w tym temacie

*

Offline johan

• 42
  • Sprzęt: SPVc600, SD 2GB
c600 przypomnienia
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 18, 2006, 21:36:37 »
Zapomniałem jeszcze, że " przypomnienie " musi być ustawione z jakimś wyprzedzeniem czasowym, i np "1 dzień"lub "tydzień" dla mnie nie ma sensu, bo mogę wpisać termin o ten jeden dzień czy tydzień wcześniej. A jak masz "przypomnienie " ustawione na " brak ", to się nie doczekasz sygnału. Ja ustawiam zwykle na " 1 minuta". Sygnałem może tu być też mp3 ale musi być zapisane w " Application Data " w podfolderze " Sounds ", bo tylko wtedy takie mp3 wejdzie na listę dźwięków, które można wykorzystać na dzwonki, alarmy itp.