c600 problem z tryb samolot

• 4 Odpowiedzi
  • 1491 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Luty 02, 2006, 16:21:45 »
problem jest dosc nieciekawy. a mienowicie kiedy wlacze w "zarzadzaniu energia" --->> limit czasu wyswietlacza to po jakims czasie wlacza mi sie samoczynnie tryb samolot. choc tez nie jest regula po jakim czasie sie wlacza. jednak jak wiadomo nie mam wtedy zasiegu, a jedynym znanym mi sposobem na wyjscie z trybu samolot jest wyjecie baterii :(. prosze o pomoc bo nei wiem co robic.kiedy w LIMIT CZASU WYSWIETLACZA mam zaznaczone NIGDY, problem ten nie wystepuje wogole. jednak bateria krocej trzyma.

w styczniu telefon byl w serwisie (gwarancja) na wymianie softu, jednak problem ten nie znnikl. czy da sie to jakos ustawic?

*

Offline holtex

• 1277
  • Białystok
  • Sprzęt: xperia x8 , n95 8gb
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 03, 2006, 11:17:49 »
Twardy reset, albo spróbować wgrać nowszy rom a jeżeli nie pomoże to wgrać starszy :lol:

*

Offline waflo

• 334
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 03, 2006, 12:25:15 »
Po pierwsze z trybu "samolot" mozesz wyjsc przez krotkie nacisniecie wlacznika i wybranie odpowiedniej funkcji z wyswietlonego menu.

Po drugie instalowales jakies "dziwne" program na SPVce ? Jest bowiem taki program ktory automatycznie przerzuca telefon w flymode wiec moze po prostu to zaistalowales (!?).

« Odpowiedź #3 dnia: Luty 04, 2006, 01:17:30 »
wlacznik u mnie w trybie samolot poprostu nie dziala :) albo nie dziala dlatego ze jest blokada a jej wylaczyc nie moge :). telefon byl z tydzien temu moze wiecej z serwisie i wgranie nowego softu nic nie pomoglo. HELP ME :/

*

Offline Daszek

• 257
    • 2oo
  • Sprzęt: BLOW-43Vbt, iPhone3g, htc sensation
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 08, 2006, 19:55:48 »
Byl w serwisie? I dalej nie dziala jak nalezy?
To go wymien na nowy.