witam. mam malutki albo duuuuuuuzy problem. dzisiaj, doslownie kilka minut temu dostalem sms, a wiec jak zawsze klikam prawym soft key-em aby odczytac, elegancko, pieknie weszlo w wiadomosci, ale gdy kliknolem na wiadomosc nie chciala sie otwozyc, ale po pewnej chcili sprawdzam joy-a i okazuje sie ze idzie tylko w prawo i w dol :/ wyszedlem z wiadomosci i chcialem wejsc w menu, niestety dopiero po 5 razie naciskania lewego soft key-a wszedl, wiec pomyslem cos nie tak, wylaczylem koma i po wlaczeniu uruchamia sie bootloader :/ i na tym staje :/ nic nie robilem przez caly dzien na komie, nagle tak sam z siebie cos mu odwalilo :/ postanowilem hard reset zrobic, czyli 2 soft keye i power i kom sie uruchomil normalnie O_o nic nie wyskoczylo czy robic format :/ jednak nie wszystko jest super :/ a mianowicie dzoj nadal nie dziala w lewo i do gory oraz nie zatrwierdza, przycisk od aparatu tez nie dziala tak samo resza przyciskow po lewej stronie. postanowilem wgrac nowy rom, zciagnolem cid-a i wszystko co trzeba, uruchomilem spv service i wszystko poszlo pomyslnie i co teraz?? gdzies czytalem ze trzeba uruchomic mtty i z godnie z instukcjami podazac, a puzniej tylko wgrac rom. tylko tak, mam wm5 obecnie i na niego chce wgrac WM6 PL 5.2.1616.18120 Standard *vjgrace* ze strony
http://forum.mobione.pl/index.php/topic,1613.0.html tylko jak co ja mam teraz zrobic?? jak go wgrac?? w paczce z romem jest wszystko do instalacji. najlepiej by bylo gdyby ktos znalazl wolna chwilke i napisal do mnie na gg 10392652 i pokierowal mnie co dalej robic. z gory dzieki za pomoc. pozdro