Witam. Zaktualizowałem w swoim HTC Touch Diamond2 oprogramowanie i po aktualizacji zauważyłem taką oto przypadłość. W tej chwili telefon pracuje pod taką wersją systemu.
Wersja systemu operacyjnego 5.2.21887(21887.5.0.86)
Wersja Manila 2.5.20113030.0
Wersja ROM 2.53.479.3(76952)WWE
Wersja Radia 4.49.25.91
Jest to system ściągnięty z oficjalnej strony
http://sunnysoft.com/htc/Po odebraniu rozmowy przychodzącej gdy telefon przejdzie w stan uśpienia, po jego wybudzeniu telefon zaczyna świrować tzn. telefon coraz wolniej zaczyna pracować aż do całkowitego zwisu. Pomaga tylko reset, natomiast gdy ja wykonam rozmowę to wszystko działa normalnie. Telefon zawiesza się tylko podczas zakończonych rozmów przychodzących i tylko wtedy gdy przejdzie w tryb uśpienia. Po wybudzeniu z trybu uśpienia po krótkiej chwili następuje całkowite zamrożenie systemu i jest zwis nic nie chce działać. Długo walczyłem z tym problemem aż doszedłem do przekonania, że problem który u mnie występuje powoduje program RESCO AUDIO RECORDER wersja 4.62. Program jest legalny . Po odinstalowaniu resco audio recorder problem się nie pojawia więc na 100% przyczyną moich problemów był ów program.
Teraz mam pytanie czy ktoś z użytkowników telefony TD2 z taką samą wersją systemu może potwierdzić błędne działanie programu Resco Audio Recorder v 4.62. Jeśli znajdą się użytkownicy którzy potwierdzą opisany przeze mnie problem trzeba będzie poinformować o tym problemie twórcę programu Resco Audio Recorder.