Najlepszy System?

• 34 Odpowiedzi
  • 4410 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline eref

• **
  • 140
Odp: Najlepszy System?
« Odpowiedź #30 dnia: Maj 10, 2010, 11:06:47 »
wszystkie w/w romy są PL. Innych chłopaki nie gotują. Również aplikacje są w PL.
to ile trzyma bateria zależy od korzystania. włączone 3G, WIFI i rozmowy nie poprawiają wyników.
U mnie Topaz na romie by Billy działa ok 3dni co uznaje za dobry wynik.

Witam,
chciałbym aby mi ze 2 pełne dni wytrzymało, a mam ten sam RadioRom i Rom Billy, w sumie przez te 1,5 dni co mi działa to mam max z 20-30 min wifi włączone, ze 2-5 krótkich rozmów i to chyba tyle, normalnie jak dla mnie porażka. Z włączonym 3G czy bez niego mam wrażenie że działa tyle samo. Bateria spada w oczach, włączam tel , mam np 57% a za chwilę nic nie robiąc mam już 54%, dosłownie po jednej minucie

*

Offline Scarface828

• **
  • 239
  • Sprzęt: Milestone, Wildfire, HD2
« Odpowiedź #31 dnia: Maj 10, 2010, 13:54:56 »
eref - rozladuj baterie do zera, wyjmij na chwile, wloz, po czym naladuj Topaza do max kiedy jest wylaczony. Czasami po zmianie ROM-u taka operacja pomaga :>

*

Offline eref

• **
  • 140
« Odpowiedź #32 dnia: Maj 11, 2010, 08:36:24 »
eref - rozladuj baterie do zera, wyjmij na chwile, wloz, po czym naladuj Topaza do max kiedy jest wylaczony. Czasami po zmianie ROM-u taka operacja pomaga :>
Dzięki za poradę, zrobię tak jak tylko go rozładuję. Nie mam dużych wymagań :) wystarczy mi, żeby choć te dwa pełne dni wyciągnął bez stresu, że jak np. sprawdzę pocztę to nie odbiorę jakiejś rozmowy w czasie dnia :)

« Odpowiedź #33 dnia: Maj 20, 2010, 07:07:58 »
hej. ja mam dokładnie tak samo, a nawet gorzej. Wrzuciłam rom billy'iego wieczorem, bateria full, po czym rano już mnie budzik do pracy nie obudził, bo topaz padł. Na dodatek tak strasznie mi muli, że nie wiem czy wytrzymam. Czasami nawet kilkanaście sekund trwa np. wyświetlenie listy kontaktów :/

*

Offline maciejzabrze

• 36
  • 3,1 by Sardor_BM_b/HTC Lite
  • Sprzęt: HTC Touch Diamond 2
« Odpowiedź #34 dnia: Czerwiec 06, 2010, 21:45:32 »
hej. ja mam dokładnie tak samo, a nawet gorzej. Wrzuciłam rom billy'iego wieczorem, bateria full, po czym rano już mnie budzik do pracy nie obudził, bo topaz padł. Na dodatek tak strasznie mi muli, że nie wiem czy wytrzymam. Czasami nawet kilkanaście sekund trwa np. wyświetlenie listy kontaktów :/

Też długo szukałem.Jak nie musisz mieć wodotryskow i innych bajerow  to zajrzyj  tu :
http://pdaclub.pl/forum/topaz/%2812-03-2010%29%28rom%29%28plk%29%28build23544%29sardorium_v0-1/
Kolega ostro pracuje , aby Nam upichcić niezły system - sam osobiście mnie położył na łopatki. Co do bateri to wersja Clean bez Manila po całym dniu katowania zeszła do 50% co uważam za rewelacyjny wynik. Polecam gościa. Co do dodatkowych programow to jest tego masa , a chłopaki Ci pomogą. W końcu jesteś płeć piękna :ohreally:
Strasznie czepiający facet.