Po pierwsze: uaktualniłam WM6.1 do wersji WM6.5 (ściągnięty z oficjalnej strony htc). Oczywiście w języku angielskim.
Niestety:
1) Potrzebuję programik, który z automatu wpisze daty urodzin do kalendarza. Programik B2C (Birthday 2 Calendar) nie współpracuje z WM6.5 i wywala mi błąd (wersja z 2009 roku -nowszej nie znalazłam).
2) Czy jakaś firma w końcu wpadła na pomysł stworzenia słownika angl-pol-angl pod WM6.5 wraz z WYMOWĄ ?
3) Zakładam, że nadal nie ma sposobu na ściąganie kursów EUR/PLN, CHF/PLN, o WIG20, czy polskich spółkach nie wspominając (sekwencja eurpln=x wywala błąd).
4) Pewnie się nie da, ale zapytam... czy w zakładce Kontakty (angl: People), można na prawej belce mini ikonek samodzielnie wybrać ich kolejność. Chciałabym, aby pewne osoby były na początku, ale htc samo dobiera mi kolejność alfabetycznie po nazwisku.
5) Chciałam wykonać kopię zapasową kontaktów, ale htc woła o outlook-a, którego nie posiadam. Czy da się to jakoś obejść? Mam thunderbirda, ale mogę zainstalować dowolny inny program pocztowy, byle freeware.
z dołu dzięki za wszelką pomoc