podmien tą HTC_sim_toolkit.png
Klawisze Resco tez sobie przetlumaczylem
dziwna sprawa, postanowilem dzis wyciagnać mojego zepsutego topaza z szafki, bo chcialem przelorzyc go do nowej obudowy i wyslac gdzies do serwisu, wiec po pracy rozlorzylem go na czesci pierwsze, odlepilem digitlizer i zaczalem kleic nowe digi do nowej obudowy, tylko ten plasticzek musialem ze starej wyciagnąć, wymienilem tez ekran lcd, bo byl w zestawie z obudowa, ktora kupilem na ebayu, co sie stalo to ze po wlorzeniu plyty do nowej obudowy topaz wstal z martwych, tylko ze na ekranie byl oczywiscie error, blad flashowania i zebym wgral nowy rom, po wgraniu romu dziala wszystko, tylko cos nie tak mam sklejone digi bo mi klawisz wstecz bardzo ciezko dziala i menu start tez nie tak jak powinien, zielona i czerwona chodza dobrze, ale nic bede sobie tego topaza do testow romu uzywal, nie bede musial sie meczyc zeby zawsze na rano miec sprawny rom w telefonie, na pewno pospieszy to nowy romik z belka na dole, ok ide spac
ps. wie ktos co sprawia ze te klawisze ciezko chodza, dopiero po zlorzeniu, bo ja nie mam tylniej klapki to chodza dobrze