Jakie zmiany?

Mam mała propozycje, dało by sie w tym programie, ktory ustawia ze telefon zadzwoni tylko kiedy bedzie dzwonil wczesniej zaznaczony prze nas numer, rozpoznawal jeszcze sms'y? Czylki np. Ustawiamy "noc", w opcji mamy wybor "uzyj dzwonka dla sms/rozmowa przychodzaca dla wybranego kontaktu. I kiedy ten wybrany kontakt pisze/dzwoni - telefon uzywa gloisnika, reszta osob nie wpisanych na te liste, telefon milczy, do momentu kiedy sami nie wlaczymy opcji "standardowy tel" - fajnie by było gdyby jakas rzucająca sie w oczy ikona n aekranie today informowala nas, jesli mamy wlaczona jakas inna opcje niz "standard"

I jeszcze jedna rzecz... Program który umozliwi wlaczenie info "wiadomosc wyslana" i pozwoli dobrac do tego odpowiedni dzwonek

O ile w manili 2.1 ustawienie tej opcj w tweakach działało, to w manili 2.5 ani rusz

Byłbym wdzieczny za dodanie takich bajerów do ROMu

Połączone: [time]Maj 03, 2010, 15:46:09[/time]
Widze ze pojawil sie nowy ROM, mam nadzieje ze wrzucisz na rapida tego z 3 maja

Moze mi ktos doradzic czy jest mozliwosc zapisania gdzies USTAWIEN telefonu? Back up'a robie Microsoft my phon, ale on przywraca tylko to co mam zapisane w telefonie, a ja chciałbym unknac żmudnej procedury wklepywania wszytskich ustawien po wgraniu nowego romu jak "zazadaj raportu doreczenie", "pobieraj pogode co 3h." itd.itd Jest jakis takis program?

Połączone: Maj 03, 2010, 15:49:26
A i fajnie jakbys na rapida wrzucil wersje bez htc msg

Wole ten ori bez histori rozmow podczas pisania sms'ow bo to strasznie zamula