lukaszek1981 dziwne te objawy, u mnie nic sie nie wiesza, caly dzien chodzi telefon, historia polaczen tez jakos sie nie kasuje sama, tylko wyswietla sie innaczej, bo pokazuje tylko osoby, szczegoly sa w historii polaczen, co do home screena, to cookie home tab zalatwia sprawe, masz tapete i inne dodatki
w zalaczniku fix do shazama, dziala nowy ekran blokowania i shazam jednoczesnie, zmienilem tylko wewnetrzna nazwe czcionki, zeby sie shazam do niej nie odwolywal i po klopocie, nie bede gotowal nowego romu tylko dla tego fixa, jak cos dojdzie to dopiero nowy wypuszcze z tym fixem od razu wgranym, juz go w kuchni uaktualnilem
Połączone: [time]Kwiecień 08, 2010, 22:35:24[/time]
@billy
- tel wibruje po nawiązaniu połączenia, mimo że wyłączyłem te opcje.
- krótki dźwięk po wybraniu nru :/ też niby mam to wyłączone ...
gomez ostatni raz pisze, ze dialer zyje swoim wlasnym zyciem, nie zwraca on uwagi na ustawienia w manili, tez opcje mozna wylaczyc w rejestrze, juz pisalem gdzie tego szukac
sorry, teraz widze ta opcje, nie wiedzialem ze istnieje, bo sie takimi pierdolami nie przejmowalem, zobacze o co tu chodzi
wibracja mi sie wylacza normalnie, nie wiem czemu niby u ciebie nie dziala
a dzwiek to o ktory chodzi dokladnie?? jak sie nacisnie Rozmowa? takie pikniecie, gdzie to sie wyłącza w opcjach?
Połączone: [time]Kwiecień 08, 2010, 22:45:06[/time]
Błąd w Romie:
- w dialerze wpisujemy nr: 6528248 ikonka dodaj
u mnie jest Zapisz w kontaktach, czy o ta ikonke Ci chodzi, bo juz na samym poczatku nie wiem o co biega, dalej juz nie szedlem , bo nie wiem gdzie isc, piszesz o dialerze z mojego romu???--> utwórz nowy
i teraz mamy 2 opcje:
1. wpisać nazwę i zapisać lub
2. wpisać nazwę/lub nie i kliknąć "więcej"
i tu zaczyna się problem a mianowicie nr który pojawiał się wcześniej znika (nadal jest w dialerze)
trzeba go wpisać jeszcze raz.
dlaczego o tym piszę bo zdarza mi się że muszę wpisać 2 numery na raz. komórkowy i stacjonarny.
Porażką jest wpisywanie jednego nr zapisywanie kontaktu i edycja go aby dodać drugi nr