Mam trochę czasu więc postanowiłem spróbować nowe wypieki. Tak jak u niektórych poprzedników również na moim telefonie romu z 25 marca nie da się używać. Strasznie wolny, zawiesza się nawet na menu start. Próbowałem go 2 razy wgrywać, robiłem HR i nic nie pomagało. Zaznaczam, że wcześniej formatowałem kartę pamięci.
Zainstalowałem potem ten z 21 marca i tu wszystko jest ok, nawet proces customizacji przebiegał jakoś inaczej (szybciej). Na razie zostaje przy tym romie ale wydaje mi się, że ten z 7 marca, był jakby ciut szybszy.
Aha, ja manili nie używam (na rom bez Manili chyba się nie doczekamy

). Ponieważ bieżąca szybkość romów Billego z manilą nie odbiega od czystego (StMK) więc już nie będę Billemu zawracał głowy.
I jeszcze jedna uwaga odnośnie karty pamięci. Wcześniej korzystałem z romu czystego StMK i nigdy nie miałem z nią problemów. Natomiast zarówno wcześniej na romach od Billy jak i obecnie na tym z 7 marca pojawiają się chwilowe przestoje, np. wchodzę total commanderem do folderu gdzie jest 8 plików tekstowych i wyświetlają mi się tylko 3 i trzeba czekać na pozostałe. Później gdy zgrywałem kartę na dysk okazało się, że jest kilka plików (teraz w katalogu you tube, kiedyś w katalogu z kopią), których nie da się ruszyć. Stąd konieczny był format karty.