-Przy uruchomieniu Dpad lub głośność wyskakuje okienko z polskim potwierdzeniem właczenia i drugie z angielskim błędem.
juz wiem co sie stalo, niestety to znowu wina innej aplikacji, tak jak z blokowaniem rysika
tym razem Smart Look, czyli Ekran blokady u mnie w romie powoduje ze DVOLPAD sie juz nie uruchamia, chyba znowu zrobie do wyboru i ekran blokady wyladuje w Dodatkach jako druga opcja, to co kto bedzie bardziej uzywal to sobie wlaczy
sprawa ze 16 skrotami w manili, w trybie landscape obcina tapete, czyli nie dziala tak jak powinno
Połączone: [time]Luty 16, 2010, 22:29:34[/time]
dorobilem tez ikonke do MyMobiler bedzie w romie
Połączone: [time]Luty 16, 2010, 22:55:46[/time]
kombinowalem tez z kolorowymi ikonkami w stylu androida, ale nie wygladaja jakos super ekstra, wole biale
Po??czone: [time]Luty 17, 2010, 01:20:48[/time]
ROM 2.54.21891.4 M25 [17-lut] noLZX wmMSG i htcMGS polecany rom z manila 2.5
- CleanRAM 1.9.4 nowa wersja
- Microsoft MyPhone 1.5.2410 nowa wersja
- dodana ikona do MyMobiler plus Narzedzia/MyMobiler
- uaktulanione OEM z romu Rhodium 2.07: YouTube, Dialer (dodana ikonka przelaczania wideo/konfer.), Manila 2.5 i inne mniej istotne
- ustawione limity pamięci w romie 84.7mb ramu wolnego po soft resecie i załadowaniu manili
- SmartLock przerzucony do Dodatków (nie blokuje DPAD'a)
- poprawiony Transcriber
- nie tworzy sie juz pusty katalog Zennyee w Program Files
- Sporządź kopię i Odzyskaj kopie archiwuzuje teraz również Lyrics Finder i Shazama
- TD2 Tools 3 - moja instalka TD2 Tools 3 w pliku rar z romem, jak ja zainstalujecie, to utworza sie skroty w Tweaks i podmienia sie ikonki na moje, mozecie tez skorzystac z wpisu do instaluj_init.txt - CAB: \Storage Card\CAB Dodatki\TD2Tools3.cab - to zainstaluje wam podczas kustomizacji romu
romy za chwile uploaduje, powinny rano byc na chomiku