da sie jakos przyspieszyc wczytywanie smsow do czatu, smsuje z jedna osoba i od wczoraj trace cierpliwosc czekajac az zaladuje sie caly czat do momentu gdy bede mogl pisac wiadomosc.
- chyba się nie da, może jak uporam sie z nową wersją LEO1.48, to zobaczy sie czy HTC coś zmieniło odnośniie wydajności
1. Jak dołożyć nowe ikonki programów, np. do Automapy? Ta oryginalna na today'u jest bardzo rozciągnięta i słabo wygląda. A widziałem gdzieś ikonki różnych aplikacji odpowiednich rozmiarów.
temat byl juz opisywany, nawet było na pocketnow,com, a teraz Dawid to na pda.pl przetłumaczył i opisał
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=589459 - tu jest tez program do zmiany ikon, umieszcze go moze w nastepnym romie
2. W Komunikacja/ 3G/Pasmo nie wyświetla się oznaczenia Rodzaj Sieci: Auto , ta zielona kropka. Pomimo, że tę opcję wybrałem.
- faktycznie, ale możesz sobie zobaczyć w Ustawienia/Osobisty/Telefon
3. W romie siedzie sobie CleanRAM ale w wersji 1.8.3 beta. Z poziomu tego programiku dokonałem aktualizacji do 1.91, ale gdy klikam w domyślną ikonkę to startuje mi stara wersja programu. Wygląda jakbym miał zainstalowane obie.
- tez z romu siedzi w katalogu winodws, a pobrany pewnie sie w Program Files zainstalowal
licznik wiadomości na głównym ekranie stoi na liczbie /25 gdzie pierwsza numeracja przewija się prawidłowo to druga pozycja staneła na 25.
Masz na to jakiś przepis?
- nie wiem za bardzo o co chodzi, i jak to wygląda, chyba mówi ci ze jest to np. 3 z 25 wiadomości 3/25
Czy da się w romie z mańką2.1 włączyć takie samo "kopiuj/wklej" na te sprytne sówaczki jak w mańce 2.5 ?
- ja nic nie przenosze osobiście, pozostaje czekać na xda, tak jak to bylo w przypadku przestawiajacego sie zegara