błedy w nowym romie:
- "wibracja" w dzwiekach jest nieaktywna, w przypadku mmsa i kilku innych
- "miganie" w dzwiekach j/w
- t9 moje dalej nie działa, ten sam problem co wczesniej
- t9 tylko za pierwszym wejsciem sie schani, ale potem juz jest ok
- wiem ze cos z tym miganiem jest nie teges, a ustawilem tak jak powinno byc, jak chcesz to powiem ci gomez gdzie to siedzi i dam wszystkie potrzebne wpisy do rejestru, bedzie mógł sie temu przyjrzec i ustawic tak zeby wszysytko gralo, ja nie mam na to cierpliwosci, bo mi to wisi czy to bedzie migac, czy tez nie np. przy sciaganiu MMS, sam zobaczysz ile to jest pierdzielenia zeby to ustawic, a jak to zroibisz to najwyzej mi podeslesz kopie z rejestru i wsadze to w rom, ok?
włącz sobie w tweakach schemat dźwiękowy to pojawi się miganie i wibracja a potem przestaw po swojemu.
- tu tez wiekszosc opcji sie pojawia ale nie wszysytkie
a) Domyślnie wyłączona szybka synchronizacja w ustawieniach USBtoPC (po cholere to to jest nie wiem wcale a najczęsciej nie działa).
- na XP dziala zawsze, na Windows 7 nie, trzeba raczej by znalesc przyczyne po stornie Windowsa 7, a nie po stronie Topaza
b) Głośność dzwonka i systemu nie na maksa tylko na jakieś 70%
- faktycznie, mozna ustawic, ale po co skoro w czasie uzytkowania romu, kilka razy dziennie sie zmniejsza lub tez zwieksza glosność
c) Wyłączone 3G bo w typowym użyciu po co nam to a tylko powoduje wzrost zużycia energii bo SB tych jest jednak mało a i zasięg mniejszy.
- ti sie mylisz, ja 3G mam zawsze włączone
Nie do końca odkladam.. (jesli sa sensowne to dlaczego nie wkaldac ? ) poprostu robie ROM pod siebie i udostepniam innym.. A co do perfekcji romu to ten rom na leo bedzie dopiero perfekcyjny jak bedzie juz LEO PL.
- bysio powiem Ci ze ten ostatni rom jak dla mnie jest juz gotowy do pracy, ja bym mogl na nim juz siedziec bez zmian, jest tylko pare pierdolek, które mnie denerwuja, start internetu po soft resecie oraz biele kwadraty jak sie czasami naciska przyciski w zakładce Muzyka
Napisane: Listopad 06, 2009, 13:52:01
jeszcze jedno juz kiedys opisywalem jak sobie emaila ustawic automatycznie, trzeba bylo czytac