kurde blade jak zwykle zapomniałem o Bluetoothu
ustawcie w rejestrze
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\CommManager]
"BluetoothPlatformType"=dword:00000000
będzie działać, od tej pory wstawiłem to do kuchni na stale żeby już nie zapomnieć więcej
znalazłem kilka błędów, które jeszcze poprawie
- braki tłumaczenia w zakładce kontakty
- niektóre zwroty muszę we wiadomościach poprawić
- przestał mi działać album online (nie wyświetla zdjęć z Facebooka, poprzednio ładnie pokazywał)
jeżeli chodzi o wiadomości to tez mi dobrze chodzą, muszę powiedzieć, że przestawiłem się na te od HTC, wszystkie nowe sms są poprawnie i sprawnie wyświetlane, nic nie ginie, nie przywracałem starych, tylko je sobie zbackupowalem do pimbackupa oraz do pliku tekstowego przez SMS-Czat, żeby w razie czego móc się cofnąć do nich, ale nie sądzę, aby mi były do czegoś potrzebne, nic takiego ważnego tam nie było, żeby się nad tym rozczulać, nie mam jakiejś mani przechowywania 3000 sms w skrzynce odbiorczej, wiec od teraz jestem użytkownikiem HTC Messeges i nawet przypadł mi do gustu, fajnie się w nich zaznacza tekst tymi suwakami i ogólnie fajnie obsługuje
poprawiony rom jak będę miał jeszcze siłę to przygotuje dzisiaj, jak wrócę z lotniska, bo muszę kogoś odebrać, kurde znowu 300km jazdy, już mi sienie chce. nara