A dzisiaj ROMIK jeszcze będzie żeby uwagi jakieś napisać w razie w się wie choć wierze, że bedzie bezbłędny 
bedzie dzis, zebym jeszcze w raziw w mógł jutoto poprawic, ale to wszystko co bylo napisane juz dziala
Napisane: Wrzesień 30, 2009, 21:49:15
czerwona nie wychodzi, ale to nie jest az taki wilki blad, jam mi sie to uda dzis znalesc to to zrobie
Napisane: Wrzesień 30, 2009, 21:50:48
ROM 2.31.21857.4 M25 polecany rom z manila 2.5- poprawiona Opera (tłumaczenia, pasek zoomowania, dodane wiecej zakładek opera korzysta teraz z zakladek IE nie ze swoich z pliki adr, zmienione wpisy w skrytpach Kopiii, nie odpla sie localhots podczas pierwszego uruchomienia)
- poprawione Restart TF3D (bo odnosil sie do TouchFLO, a teraz w Dzisiaj jest HTC Sense)
- dodalem aplikacje do obslugi wiadomości od HTC + w dodatkach Wyłącz wiadomości HTC - przywraca starą obsluge wiadomości SMS/MMS ta z windowsa, dziala o wiele szybciej niz ta HTC
- poprawilem brakujące tłumaczenia Twittera, w Ustawianiach i w karcie kontaktów
- ustawione alarmy w manili
- dodalem sporo najnowszych wersji pakietów
- poprawony tez caly proces konfiguracji romu, nie wyskakuje ConnectionSetup przy pierwszym uruchomieniu, ustawia tez prawidlowo opcje regionalne na polskie
- mozna pisac nowe emaile i odpowiadac na stare, tak jak bylo przedtem
- w zakładce Interent mozna normalnie dodawac nowe linki poprzez Opere i beda sie tworzyc miniaturki stron
- w Menu Start\Ulubione, jest skrót do Wiadomości, dziala nawet po Wyłączeniu klienta od HTC, tak w razie czego
rom chodzi stabilnie i bez problemu mozna juz go uzywac jako romu na codzień
Napisane: Wrzesień 30, 2009, 22:39:51
w nastepnej wersji jak wróce z urlopu, to dodam funkcje Moja lokalizacja, ale bedzie ona standardowo wyłączona do samodzielnej aktywacji w My Documents/Dodatki - dlaczego opcaj ta u mnie nie dziala wcale, nawet na ostatnim romie bysia, nie wiem czy to wina mojego operatora T-Mobile czy czego, ale z tego co czytam na forum xda to inni tez maja z tym problem, ci co chce im dzial beda mogli ja aktywowac
dodam tez Wizi spolczczone przezemnie, wlasnie dzis dostalem wersje od autora do testów no i jeszcze pare błędów jest w tlumaczeniu do poprawienia, latego bedze w nastepnej wersji, wizi to program do robienia jakby basy swoich POI na mapie google, mozna sie tym dzielic jak np. na Twitterze lun Facebooku, wysylajac lokacje do innych urzytkowników
Napisane: Wrzesień 30, 2009, 22:44:37
zacząłem tez prace nad procentowym wskaznikiem baterii, ale to sobie w polsce w wolnych chwilach porobie