OK
Nowy rom z 2.5 dotarł na chomkia, natomiast 2.1 nie, chyba mi zwiekszyli transfer dlatego przerwało połączenie
- w romie 2.5 skopany jest dalej obsluga SMS, chyba wywale to wogóle zeby byl ten zwykły program do sms z windowsa pozatym przydaloby sie go dodac do programów uruchamianych przy starcie systemu i pracujących w tle, wtedy nie wczytywalby za kazdym razem tak długo listy wiadomości, nie wiem pokobminuje, zobacze tez jak to wyglada u bysia w romie, jest tez brak tlumaczenia (2 days)
- cos tez stalo sie ze standardowym programem kontaktów, nie ma tego paska z boku ABCD..Z
- no i jeszcze brakujace tlumaczenie w Kontaktach i Kalendarzu tym z WM, jest tam Send vCard
- spróbuje tez uruchomic dzis Footprints
- dodalem do TCPMP kodeki do tych mp4 co ktos kiedys pytal, mozesz sprawdzic czy dziala
- nowa wersja Twikini, Opery i pakietów HTC (album, kamera itd.)
- dziwne zachowanie powiadomnień, to efekt zastosowania Messengera z Leo w ostatnim romie 21857.1 powinno byc juz ok
- mam tez dialer z kurtynką na któym juz nie ma tego balonika przy połączeniu przychodzącym, ale nie ma w nim opcji Konferencji, jezeli beda chetni to moge tez przygotowac rom z nim, przy bierzącym transferze rom bedzie szedł w pare minut zamiast 30kb/s mam teraz 300kb/s choc widzialem ze na poczatku bylo wiecej teraz spadło
z fajnych rzeczy co zauważyłem to jak dziala nowy Volume Control, nakłada sie na zakłedce muzyka, jak tez w TomTomie i TCPMP,
na ikonce kalendarza jest aktualny dzien miesiąca (cool),