zobacz te mms na innym romie, bo mi odbiera bez problemu, dlatego nie chce tam mieszac, bo wina moze byc po stronie konfiguracji ustawien operatora, poszukam jakis nowych wersji tych plików, moze znajde
czas i godzina? o co dokladnie z tym chodzi bo nie kumam
co do usuniecia pustych katalogów, moze przygotowac skrypt morta co zrobi to automatycznie, wystarczy go tylko trzymac na karcie pamieci i dopisac do pliczku instaluj_init.txt, bedzie za kazdym wgraniem romu kasowal te zbedne chcesz taki skrypt?
sktools cab jest zle zlozony poprawie go zaraz, drugi pliczek exe odpal na kompie zobaczysz co to jest
gomez.pl - jakby co to mozna lekko zmodyfikowac rom mini dodac Wyłacz dane i Teetera? czy w cabie, a co wywalic jeszcze?
jeszcze jedna sprawa, takie moje spostrzezenie, ostatnio telefon zaczal mi przymulac, czasami zawieszal sie na amen w Total Commanderze, wolno chodzil po katalogach, skopiowalem sobie karte na laptopa, sformatowalem ja w exFat, potem w FAT32 normalnym formatowaniem (nie szybkim), przegralem dane spowrotem, teraz telefon uruchamia sie szybciej, smiga po karcie blyskawicznie, po trzecie szybko przechodzi w tryb dysku po podlaczeniu d laptopa i tak samo szybko z niego wychodzi