Spora ilość błędów, mianowicie, Opera (sam fakt, że 9.7, a nie 10) lubi się obrazić i nie włączyć

, kolejne błędy, oprócz cancel w Manili, to HTCMSG, tandetna wersja z bugami, typu zaznaczamy opcje a i tak nie są zaznaczone mimo, że system je pamięta, kolejne to folder Tweak, Diamond Tweak i HD Tweak na co to ? Nie lepiej HD2 Tweak, swoją drogą, uruchomienie ich trwa kilkadziesiąt sekund, według mnie to nie dopuszczalne, folder kopia,. mały kwiatek językowy x2, Kopiuj/odzyskaj dźwonki (a powinno być dzwonki, od biedy dźwięki), rozumiem, że jest mobilne GG, tylko po co one, skoro obsługa protokołu pamięta czasy GG 6 ? A jak wiemy teraz w GG numery mają 6 cyfr lub więcej

Kolejny błąd to fonty, np odpalę Buble Breaker, wyłączę i mam zmienione fonty w Manili czy nie których innych programach, pierwszy raz się spotykam z czymś takim. Kolejna nieścisłość, w zakładce muzyka jest autorotacja ale w zdjęciach już nie, według mnie powinieneś być konsekwentny albo jest tu i tu, albo nie ma wcale, bo według mnie to poza cieszeniem oka jest też funkcjonalne. A, że MSM720x są powolne to już niestety nie moja wina. Dziwi mnie fakt, że nie ma np CleanRAM czy SKTools, wydaje mi się, że to bardziej przydatne niż takie Pocket Demoty, czy Miasto Muzyki

A tak na boku trochę programów jest Out-of-Date