dzieki- to wlasnie dlatego zaczalem przygode z gotowaniem, bo tez mi sie za bardzo nie podobaly romy gotowane przez innych, ale jak wiadomo kazdy ma inny gust i co innego sie podoba, widocznie Ty masz podobny gust do mojego, mam chwilke czasu to wgram romik 65 z manila i zobacze co jeszcze trzeba dorobic
Napisane: Sierpień 02, 2009, 17:01:50
mam jeszcze pytanie do ludzi co wgrywali jakies romy wm65 z xda
strasznie nie podoba mi sie to ze ikonka w prawym górnym rogu ta od rozwijania listy uruchomionych programów jest tak blisko ikonki baterii
czy na którymś z romów z xda jest ten problem rozwiązany, to znaczy czy moze jest ta ikonka przesunieta bardziej do rogu
EDIT: pierwsze testy wm65 wypadly cakliem pomyslnie
do zrobienia:
- automatyczny start Manilii, na razie włącza sie Titanium (ale nie chce go wywalac z romu, aby mozna bylo sie przelączać w ustawianiach/dzisiaj)
- porządek z ikonkami w Menu Start, ciut ich tam sie za duz utworzło
- znalesc jakis ciekawy temat dla WM, najlepiej czarny, ale planuje tez jakąś wersje szarą tak jak Shadowline + slider i górna belka manili z jego romu te szarawe, oraz slider w stylu SenseUI tez z rmu Shadowline
pozatym jakiś szczgólnych błedów nie ma, wszystkie moduly gsp,gps, bt, wifi dzialaja, wiec teraz naprawde juz z górki bedzie